REKLAMI GEÇ

KRİTİK KARARLAR BUGÜNE KALDI

KRİTİK KARARLAR BUGÜNE KALDI

Bir yandan kulüp lisansı işlemlerini çözmeye çalışan yeşil siyahlı yönetim bir yandan da ligdeki kötü gidişe müdahale etmeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2017 Çarşamba, 10:29

Denizlispor’da dün akşam gerçekleşmesi gereken kritik yönetim kurulu toplantısı bu akşama sarktı. Kulüp lisansı için işlemleri sürdüren yeşil siyahlı yöneticiler, kulübün eski alacaklıları ile görüşmeler yaptıkları için toplantıda hazır bulunamadı. Başkan Mustafa Üstek de Leozinho sorununu çözmek için İzmir’de bulunduğu için yönetim kurulu toplanamadı.

Yeşil siyahlı kurmayların bu akşam toplanarak kritik kararlar alması bekleniyor. Kötü gidişe müdahale etmeye hazırlanan yeşil siyahlı kurmayların dosyasında bazı futbolculara ceza uygulanması, kadro dışı bırakılması ve Yusuf Şimşek’e geniş yetkiler verilmesi de yer alıyor.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek’in sakatlığı gerekçe göstererek oyundan çıkan ya da oynamak istemeyen futbolculardan ve bazı oyuncuların disiplinsiz davranışlarından rahatsız olduğu belirtiliyor.

İç sahada kaybedilen iki maç için ceza işlemi uygulamayan yeşil siyahlı kurmaylar Elazığspor maçı öncesi galibiyet primini de yükseltmişti. Ceza işlemlerinin uygulanması konusu da bu akşamki yönetim kurulunda gündeme gelecek.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile de kapsamlı bir görüşme yapmayı planlayan Başkan Mustafa Üstek, teknik adamının arkasında durarak radikal kararlar alması yönünde destek vereceği de öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..