REKLAMI GEÇ

KRİTİK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

KRİTİK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Denizlispor’da kritik gelişmeler sonrası yönetim kurulu toplandı, radikal kararlar aldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 11:10

Denizlispor yönetimi dün akşam Süleyman Urkay başkanlığında toplandı. Yeşil siyahlı kurmayların ilk gündem maddesi Manisaspor yenilgisi oldu. Teknik heyet ve futbolcular Elazığspor deplasmanında telafi sözü verince yönetimin morali biraz olsun yerine geldi.

YİNE DE CEZA VERİLDİ
Denizlispor yönetimi son dakika golü ile maç kaybeden takıma bir iç saha galibiyet primi kadar ceza vermeyi kararlaştırdı. Takıma toplam 55 bin liralık prim cezası verildi. Fakat Elazıspor maçının kazanılması durumunda ceza bu maçın priminden mahsup edilecek ve fark ödenecek. Yeşil siyahlı futbolcu İsmail Haktan ile görüşme yapılarak devre arasında takımdan ayrılması sağlandı. Futbolcu devre arasına kadar Denizlispor ile çalışmalarını sürdürecek.

YÖNETİCİLERİN DURUMU HAFTAYA BELLİ OLACAK
Denizlispor’da istifa eden Mehmet Kavak’ın istifası kabul edildi.Diğer yandan toplantılara katılmayan diğer yöneticilerin durumu ise haftaya kaldı. Üç toplantıya mazeretsiz katılmayanların akibeti yedek listedeki isimlerin katılımları ile doğru orantılı. Yedek listede yer alan isimler yönetimde görev almayı kabul ederse, mevcut yönetimden 8 isim gidici fakat kabul etmezlerse yeşil siyahlılar büyük olasılıkla genel kurula kadar bu şekilde görev yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..