REKLAMI GEÇ

KURTULUŞ MÜCADELESİ BAŞLATTILAR

KURTULUŞ MÜCADELESİ BAŞLATTILAR

Denizlispor eski başkan ve yöneticileri bu akşam bir araya geldi, yeşil siyahlı kulübün kalan üç haftada nasıl ligde kalacağını konuştu. Zirveden birlik ve beraberlik mesajı çıktı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 22:32

PTT 1. Lig’in bitimine üç hafta kala ateş hattında bulunan Denizlispor’u ligde tutmak için eski başkan ve yöneticiler de harekete geçti. Yeşil siyahlı kulübe başkanlık ve yöneticilik etmiş Denizli’nin önde gelen işadamları eski başkanlar Ali İpek ve Selami Urhan’ın çağrısı ile bu akşam bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda kritik süreçte yönetime, teknik ekibe ve takıma destek kararı çıktı, takımın ateşlenmesi için çalışma başlatılması kararlaştırıldı. Eski kurmaylar yeşil siyahlı yöneticiler ile bir araya gelecek, takımı antrenmanda ziyaret edecek. İşte o toplantının detayları.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Denizlispor yönetim kurulu eski üyelerinden Haluk Lenger’e ait Çımlık’taki Gözde Pastanesi’nde gerçekleşen toplantı Denizlispor eski başkanları Ali İpek ve Selami Urhan’ın çağrısı ile gerçekleşti. Toplantıya eski başkanlar Zafer Katrancı ve Hasan Kıbrıslıoğlu da katıldı. Davet edilen Mustafa Baysal ise özel işleri nedeniyle gelemedi. Toplantıda geçmişte Denizlispor yönetiminde görev almış Fahri Ergür, Akif Ercan, Halit Polat, Cihat Kaşıkcçı, Mustafa Yılmaz, Bülent Topuz, Süleyman Öztürk, Selami Damgacı, Mustafa Özcan ve GSİM Denizli il eski müdürü Mehmet İbanoğlu hazır bulundu.

İPEK: TEK DÜŞÜNCEMİZ DESTEK OLMAK
Denizlispor eski başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu eski asbaşkanı Ali İpek toplantıyı gerçekleştirmelerindeki tek amacın yeşil siyahlı kulübü zor döneminde destekleyerek ligde kalması olduğunu söyledi. Yönetim oluşturmak gibi bir düşüncelerinin olmadığının da altını çizen İpek, “Bu grup yönetime talip değil. Burada toplanmamızın tek amacı Denizlispor’un içinde bulunduğu durumdur. Denizlispor’un şu sıralar içinde bulunduğu pozisyon herkesi rahatsız ediyor. Bizi de bu harekete geçirdi. Kimseyi masaya yatırmak niyetinde de değiliz.  Tüm şehir olarak Denizlispor etrafında kenetlenmeyi gösterme amacındayız. Denizlispor Kulübü’nde daha bir şevk ve istek olması gerektiği herkes tarafından bilinmelidir. Gidişatımız iyi değil. Ligden düşme hattında olmak hepimizi rahatsız ediyor. Kalan üç maçı da kazanarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Yönetimden de randevu alacağız, antrenmanı da ziyaret edeceğiz. Oyuncuların hırslarının ortaya çıkmasını istiyoruz. Şimdi şahlanma zamanı. Denizli bunu gerçekleştirecek futbolcu ve taraftar kalitesine sahip. Hep birlikte el ele bu takımı ligde tutacağız” dedi. İpek takımı herkesin desteklemesi gerektiğini belirterek Boluspor maçında tribünlerin doldurulmasını da istedi.

KIBRISLIOĞLU: BEN BU DURUMU HAZMEDEMİYORUM
Toplantıda konuşan Denizli eski başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ise yeşil siyahlı kulübün düşme hattında olmasını yeşil siyahlı renklere gönül vermiş bir kişi olarak hazmedemediğini söyledi. Kıbrıslıoğlu, “Kimse merak etmesin. Denizlispor bu ligden düşmez. Herkesin bu inancı taşımasını istiyorum. Denizlispor’un ligden düşme hattında olmasını hazmedemiyorum. Kendi başkanlığım dönemindeki dönemi de hazmedemiyorum. Denizlispor için başarı şampiyon olmaktır. Bu sezon ligda kalacağız. Buna kimsenin kuşkusu olmasın. Camiamız buna inanmalı. Üzerimizde ölü toprağı var. Denizlispor düşerse Denizli şehri küme düşer. Biz üzerimize düşen ne varsa maddi manevi yapmaya hazırız. Ben masasında oturamayacağım insanlarla Denizlispor için otururum” dedi.

Mevcut yönetimi masaya yatırmanın doğru olmayacağının da altını çizen Kıbrıslıoğlu, “Bu hafta tribünde olalım. Hafta içinde idmana giderek takımı da destekleyelim. Buz bu renklere gönül verdik. Bu işe sevdalıyız. Denizlispor düşmedi, düşmeyecek. Bu organizasyonun gelecek yılın toplantısı olduğunu düşünelim. Önümüzdeki yılın planını yapalım. Tekrar söylüyorum, kimse merak etmesin bu takım düşmez. Bu takımın ağabeyleri var, büyükleri var. Buna müsaade etmeyiz” dedi.

KATRANCI: BÜTÜNLÜK OLMASI ÖNEMLİ
Denizlispor eski başkanlarından Zafer Katrancı ise yapılan toplantının önemine dikkat çekerken, “Bu toplantı çok gerekliydi. Keşke daha önce yapabilseydik” dedi. Yeşil siyahlı kulübün içinde bulunduğu şartların kendisini üzdüğünü keydeden Katrancı, “Bugün içinde bulunduğumuz durum hepimizi üzüyor. Denizlispor markası değerini kaybetmemeli. Bu marka değerini geri kazanabilir. Birlik ve bütünlük olursa başarı arkasından gelir. Aslında konuşulacak çok şey var ama şimdi yeri ve zamanı değil. Şu anda önemli olan kalan üç maça konsantre olmak” diye konuştu.

27042016_baskanlar_ic

URHAN: ORTAK AKIL TESİS ETTİK
Denizlispor’un kritik bir döneme girdiğinin altını çizen Denizlispor eski Başkanı Selami Urhan toplantıyı gerçekleştirmekteki amaçlarının bu dönemi en az hasarla geçmek olduğunu söyledi. Urhan, “Üç zorlu viraj kaldı. El birliği ile yönetime, takıma nasıl destek olabiliriz diye bir araya geldik. Bir ortak akıl tesis ettik. Mesajımız şu: Takıma sahip çıkın, bizler de bu takımın ligde kalması için elimizden ne geliyorsa yapalım. Evet sıkıntılar var ama önemli olan zoru başarmaktır. Son üç maçta ne yapabiliriz onu düşünmemiz gerekir” diye konuştu. Urhan kendi dönemine ilişkin örnekler verdiği konuşmasında yönetim kurulu üyelerinin birbirilerine karşı saygılı ve güven duyan insanlardan oluşması gerektiğinin de altını çizdi.

ESKİ YÖNETİCİLER NE DEDİ?
Toplantıda Denizlispor eski yöneticileri de sırasıyla söz aldı. Akif Ercan yeşil siyahlı kulübün en büyük sıkıntısının mali sıkıntı olduğunu belirtirken, “Bu toplantı beni memnun etti. Umarım buradan bir umut ışığı yakmışızdır” dedi. Toplantıya katılan Mehmet İbanoğlu ise sahadaki mücadelenin dozunun artırılması gerektiğini kaydederek “Heyecanı ve inancı yeniden sağlamak lazım” dedi. Yeşil siyahlı kulübün eski yöneticilerinden Halit polat ise “Denizli daha güzel günler görecek, büyük başarılar görecek. Buna yürekten inanıyorum” dedi. Eski yönetici Bülent Topuz takımın küme düşmesi halinde şehrin küme düşeceğini yineleyerek, “Tüm şehir bu bilinçte olmalıyız” diye konuştu. Toplantıya katılanlardan Selami Damgacı, Cihat Kaşıkçı ve Haluk Lenger de takımın ligde kalacağına yönelik inançlarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

onur   -  Bağlantı 30 Nisan 2016, 09:55

Bende istanbuldan destek veriyorum.nasilsa para veren yok.yoneticilik para vermekle olir.saf akilla olmazzzzi