REKLAMI GEÇ

Kutlama yok!

Kutlama yok!

Ligde 4 haftayı puansız geçirdikten sonra evinde Karşıyaka’yı deviren Denizlispor bu galibiyeti kutlayamıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2015 Cumartesi, 13:06

PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor, Karşıyaka galibiyeti ile nefes aldı. Haftalar sonra maç kazanan yeşil siyahlılar bu galibiyeti kutlayamadı. Sadece soyunma odasında galibiyet sevinci yaşayan Denizlisporlu futbolcular, maçtan sonra Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne giderek Salı günü oynanacak Şanlıurfaspor maçı kampına girdi.
Bugün akşam 18:00’de adaptasyon antrenmanı ile bu maçın hazırlıklarına başlayacak olan yeşil siyahlılar Pazartesi günü karayolu ile önce İzmir’e buradan da hava yolu ile Şanlıurfa’ya geçecek.
Yeşil siyahlılarda Karşıyaka maçında sarı kart gören Mustafa Keçeli cezalı duruma düşerken, kart cezasını tamamlayan Mert Çakar ve Emrah Bozkurt bu maçta Mehmet Altıparmak’ın görev vermesi durumunda sahadaki yerlerini alabilecek.

EN AZ 3 MAÇ DAHA KAZANACAĞIZ
Diğer yandan denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Asbaşkanı Mehmet Ekizler, Karşıyaka maçında iyi oyunla üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ekizler, “Haftalardır beklediğimiz 3 puanı  Karşıyaka karşısında aldık. Hedefimize doğru kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Ligde kalan 5 maçtan en az üç galibiyet çıkarmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..