REKLAMI GEÇ

KUZU GİBİ ÖDEYECEĞİZ

KUZU GİBİ ÖDEYECEĞİZ

Yeşil siyahlı kulüple anlaşmaya varan ve borcunu taksitlendiren Anmar fikir değiştirdi parasının tamamını istiyor. Futbolcu yeşil siyahlı kulübü puan silme ile tehdit ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2017 Çarşamba, 18:55

Denizlispor’da yabancı futbolcu sorunlarını çözen yönetim kötü bir sürpriz yaşadı. Kulüp lisansı sırasında anlaşma sağlanan ve alacakları taksitlendiren, buna karşın muvaffakatname veren Anmar Almubaraki tüm anlaşmaları iptal etti.

Yeşil siyahlılarda kötü sürprizi Başkan Mustafa Üstek açıkladı. Alacağında yüzde 20 indirim yapan Iraklı futbolcunun Balıkesirspor maçından önce yeşil siyahlı kulüple temasa geçtiği öğrenildi. Başkan Üstek, “1 ay önce Anmar’ın avukatıyla görüşmeye gittik. Leozinho ile Anmar irtibat halindeymiş. Leozınho’nun yüzde 20 indirim yaptığını duyunca ‘Ben de yaparım’ dedi. Borç 265 bin Euro’dan 228 bin Euro’ya düştü. Avukatla görüştük “Bunu 200 bin Euro’ya düşür. Bize dön’ dedik. Balıkesirspor maçından 10 dakika önce aradı. ‘Anmar vazgeçti. 265 bin Euro istiyor’ dedi. Alacağının tamamını istiyor. Anmar avukatına ‘Ödemezlerse FIFA’ya bildir. 6 puanları silinsin’ demiş. Bunu da gidip kuzu gibi yatırıp geleceğiz. Yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Kappel’i de havaalanından çevirdiklerini anlatan Başkan Mustafa Üstek; “Bunların yanında bir de oynayan futbolculara borçlar var. Kappel’e 70 bin 500 Euro borç vardı. Bırakıp gidiyordu. Taner Atilla havaalanından geri aldı geldi. Sankoh’un 60 bin Euro ve Moritz’in 100 bin Euro alacağı var. Bunların da hepsini ödedik. 9 yabancının 8’ini bitirdik. Bir tek Anmar kaldı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..