REKLAMI GEÇ

Leozinho ve Anmar ayrıldı

Leozinho ve Anmar ayrıldı

Denizlispor’da yeşil siyahlı teknik ekibin takımdan gönderilmelerini istediği Leozinho ve Anmar ihtar çekip boşa çıktı, daha sonra da şehri terk etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ocak 2016 Pazar, 13:48

Denizlispor’da beklenen gelişme gerçekleşti. Yeşil siyahlıların verimsiz yabancıları Leozinho ve Anmar garanti alacaklarının düzenli ödenmediğini gerekçe göstererek FİFA üzerinden kulübe ihtar çekti daha sonra da takımdan ayrıldı.

Yeşil siyahlılarda Fatih Çakır’ın kiralanması ve kaleci Kazım Sarı’nın da Menemen Belediyespor’a imza atmasının ardından yeşil siyahlılar ara transfer döneminde 4 oyuncusunu kaybetmiş oldu.

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Leozinho ve Anmar’ın takımdan ayrıldığını doğrularken, “Zaten biz bu oyuncuların takımdan ayrılmasını istiyorduk. İyi futbolcu olabilirler ama Denizlispor’a katkı koyamadılar. Kendilerinden kulüp bulmaları da istenmişti. Kazım Sarı ile büyük bir olgunluk içinde, her iki taraf da kırılmadan ayrılmıştık. Yine böyle vedalaşsak daha güzel olurdu ama futbolcular farklı bir yol izledi. İhtar çekerek boşa çıktılar ve takımdan ayrıldılar” diye konuştu.

TRANSFER YAPMAYACAĞIZ
Denizlispor’un yeni transfer için kaynak oluşturamayacağının da altını çizen Başkan Şavluk, “Ligin kalan bölümünde oluşturacağımız kaynağı transfer yapmak yerine mevcut futbolcularımıza ödeme yaparak değerlendirmek istiyoruz. Bunun için planladığımız bir kaynak var. Transfer yapmadan da ligi istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

TAKIM KENETLENDİ
Genel kuruldan sonra takımla bir araya geldiklerini ve artık daha da kenetlendiklerini belirten Başkan Şavluk, “Takımımız kenetlendi. Tesislerimizde olumlu bir hava var. Tek düşüncemiz Elazığspor maçı oldu. Takım oyunu sergiledikçe maçlar kazanıp puanlar alacağımıza inanıyoruz. Transfer yapmamak dünyanın sonu değil. Şimdi takım için canla başla mücadele edecek futbolcularımız kaldı” dedi.  Şavluk, Denizlispor’un başarılı olmasını istemeyenlerin de olduğunu belirterek; “Kesinlikle düşmemizi isteyen birileri var. İnsanları da yanıltıyorlar ve insanlar maça gelmiyorlar. Bizim tüm Denizli olarak kenetlenmemiz lazım. Denizlispor’a gönül verenlerin Denizlispor’un başarılı olmasını istemeyenleri ciddiye almamasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 1 Şubat 2016, 11:41

Transfer yapmıyoruz deme başkan,biz futboldan anlamıyoruz onun içindir 2 günde adam bulamayız de bari.Çünkü menajerlere verecek paranız da kalmadı hazır para diye kolej paralarıda bu giden topculara gitti, şimdi onlarada yok yandı gülüm keten helva.

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 1 Şubat 2016, 11:35

iyi haltetmişsiniz yarın siz yapamıyoruz tıkandık diye çekip gittiğinizde sizin menajerlere yiderek aldığınız bu adamlara ödenmeyen paralar yüzünden bi 3 puan daha silinir.Ne olacak sizi ilgilendirmemiş olur.Nede olsa daha silinecek 6 puan daha var.

Uğur Özkan   -  Bağlantı 31 Ocak 2016, 18:33

2 3 yıla bu durum başımıza bela olur. Başkan bunu iyi bir şey olmuş gibi lanse ediyor. Transfer de yok, yaktın bizi başkan yaktın.