REKLAMI GEÇ

LEOZİNHO’NUN ALACAĞI TAKSİTLENECEK

LEOZİNHO’NUN ALACAĞI TAKSİTLENECEK

Denizlispor’un 20154-16 sezonunda transfer ettiği fakat devre arasında gönderdiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Leozinho’nunkulübe maliyeti büyük oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Şubat 2017 Çarşamba, 09:23

Toplam 51 bin Euro alacağının ödenmediği için FİFA’ya başvuran futbolcunun haklı olduğu kararı verilince Denizlispor bir anda 316 bin Euro ödemeye mahkum edildi.

Bu alacak içinde 250 bin Euro haksız fesih tazminatının yanı sıra 15 bin Euro da temsil giderleri bulunuyor. Yeşil siyahlı kulüp bu parayı ödemezse sonraki sezon lige 6 puan silme cezası ile başlama ihtimali bulunuyor.

Leozinho’nun yanı sıra Bairam Fetai ve Anmar’a da borcu bulunan Denizlispor Kulübü  bu borçlar için de talebin gelmesini bekliyor.

Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla şimdilik sürecin devam ettiğini belirterek, “Leozinho ve temsilcileri ile görüşerek alacaklarını taksitlendireceğiz. Bir ödeme planı hazırlayarak pazarlık yapmayı planlıyoruz. Bairam Fetai ve Anmar ile de temasa geçip onlarınr alacaklarını da yapılandırmayı planlıyoruz. Şimdilik kulübümüzü tehdit eden bir durum yok” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulübün önümüzdeki sezon başında transfer yasağı sorunu ile karşılaşmaması için FİFA’da dosya takibini sürdürdüklerini de söyleyen Atilla, “Şimdilik bizim dosyamız görüşülmedi. Dosyamız gündeme alındığında gerekirse bir heyet göndererek takip yapacağız. Önümüzdeki sezon başında transfer yasağı yaşamak istemiyoruz” dedi.

Yeşil siyahlı kulüp 1 milyon liranın üzerinde olan vergi ve sosyal güvenlik borçlarını da yapılandırdı. Asbaşkan Atilla mali konuda planlı adımlar attıklarına vurgu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..