REKLAMI GEÇ

LİGİN DİBİ YANGIN YERİ

LİGİN DİBİ YANGIN YERİ

TFF 1. Lig’de haftanın sonuçlarının ardından ligin dibi yangın yerine döndü. Denizlispor, Eskişehirspor ve Samsunspor puanlarını eşitlerken Adana Demirspor’la arayı bir maça indirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Nisan 2018 Pazartesi, 09:03

Cumartesi günü evinde ligder Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak puanını 34’e yükselen Denizlispor gözünü Eskişehirspor – Samsunspor maçına çevirmişti. Maç öncesi 31 puanla 16’ncı basamakta yer alan Eskişehirspor evindeki hayati karşılaşmayı yeni teknik direktörü Yılmaz Vural önderliğinde 5-0 kazanarak 2 basamak birden yükseldi ve Denizlispor ile Samsunspor’la puanlarını eşitledi.

Ligde sıralamayı değiştiren haftanın maçlarından sonra düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ve Manisaspor’un ardından Samsunspor, Denizlispor ve Eskişehirspor geldi. Hem Denizlispor’a hem de Samsunspor’a karşı ikili averajı iyi durumda olan Eskişehirspor sıralamada 14’ncü basamağa yükseldi.

Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak Denizlispor ise genel averajdaki üstünlüğü nedeniyle 15’nci basamakta yer alıyor. Yeşil siyahlılar bu hafta sonu ise ligin en övnemli maçına çıkacak. Samsunspor deplasmanına konuk olacak yeşil siyahlılara şimdilik beraberlik yetiyor. Galibiyet ise Denizlispor’un ligde kalmasının ilanı niteliğinde. Buna karşın Samsunspor’un evindeki puan kaybı ligde kalma umutlarını biraz daha tüketecek.

İŞTE KALAN MAÇLAR
Denizlispor hafta sonunda Samsunspor’a konuk olduktan sonra 33’ncü haftada ligden düşen Gaziantepspor’u konuk edecek. Yeşil siyahlılar lig finalini ise Bolu deplasmanında yapacak. Samsunspor ise Denizlispor’u ağırladıktan sonra 33’ncü haftada Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Kırmızı beyazlılar son hafta Süperligi hedefleyen Ümraniyespor’a konuk olacak. Eskişehirspor ise bu hafta ligden düşen Gaziantepspor’a konuk olacak. Kırmızı beyazlılar Boluspor ile karşılaştıktan sonra finali Adanaspor ile yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET   -  Bağlantı 16 Nisan 2018, 12:50

Masa başı oyunlar başladı,Eskişhirli hakem Horozun bütün faallerine es geçtiği gibi,Eskişehir-Samsun maçındada hakem aynisini Samsuna yaptı,hatta maçı uzatmaya bile götürmedi.Varmı böyle birşey.Yılmaz Vuralında imalı sözleri dikkat çekti.