REKLAMI GEÇ

MAÇ GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

MAÇ GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Denizlispor’un evinde Boluspor ile Pazar günü oynaması planlanan PTT 1. Lig 32’nci hafta mücadelesinin Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün talebi ile 2 Mayıs’a alındığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 17:56

Denizlispor’un evinde Boluspor ile yapacağı  PTT 1. Lig 32. Hafta mücadelesinin maç günü değişikliği ile ilgili olarak yeşil siyahlı kulüpten açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1 Mayıs Pazar gününe planladığı karşılaşmayı Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik gerekçesi ile 2 Mayıs Pazartesi akşamına aldırdığı öğrenildi.

Aynı gün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olması nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde izinlerin iptal edildiği ve görevli memurların büyük çoğunluğunun kamusal alanlarda güvenliği sağlamaya yönelik görevlendirmeler aldığı öğrenildi.

Denizlispor Basın Sözcüsü Ferhat Demirten taraftarların büyük tepki gösterdikleri maç günü değişikliğinin ellerinde olmayan nedenlerle gerçekleştiğini hatırlatırken, “Denizlispor Kulübü olarak bizim de maç saatine itirazımız var. Maçı Pazartesi akşamı 18:00’De değil de iki saat sonra oynamak istiyoruz. Hem kamu hem de özel sektör çalışanlarının bu maça rahatlıkla gelebilmelerini sağlamak ve stadın dolması için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan maç saatinin değişikliğine ilişkin haber bekliyoruz. Müracaatımızı yaptık. Maçı 20:00’de oynamak istiyoruz. Olumlu sonuç alırsak hemen taraftarlarımızla paylaşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

başkan   -  Bağlantı 29 Nisan 2016, 12:52

federasyon kırk yılın başı pazar gününe maç veriyor.oda 1 mayısa denk geliyor.iyide 1 mayıs gündüz kutlanıyor.maçın gününü değiştireceğinize saatini ileriye alın akşam oynansın.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 29 Nisan 2016, 08:31

1 Mayıs Bayramı yalnız Denizlide mi kutlanacakmış?Diğer şehirlerdeki maçların neden saati değişmemiş acaba?Onlar küçük şehirmiymiş acaba?