REKLAMI GEÇ

MAÇ İÇİNDE KORKUTAN ANLAR: CENK AĞIR SAKATLANDI

MAÇ İÇİNDE KORKUTAN ANLAR: CENK AĞIR SAKATLANDI

Denizlispor’un Samsunspor ile oynadığı kritik maçın pek çok kırılma anı oldu. Cenk’in sakatlığı da bunlardan biriydi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 10:29

Dün 2-2 tamamlanan Samsunspor – Denizlispor maçının kritik kırılma anları vardı. Cenk Güvenç’in sakatlığı da bu anlardan biri olarak kayıtlara geçti.

Teknik Direktör Fatih Tekke son maçlarda yorgunluk belirtisi gösteren Mehmet Akyüz’ü yedek başlatırken sahaya Zeki, Burak, Cenk, Alperen, Veli, Cihan, Taşkın, Hasan, İsmail Haktan, Aissati ve Kappel 11’i ile çıktı.

Hollandalıya forvette görev verirken Aissati’yi kenara çekti. Rakibin önce direncini kırıp ardından usta ayak Mehmet Akyüz’ü oyuna alarak işi bitirmeyi planlayan Tekke’nin düşüncesi maç içinde gerçekleşmedi. Oyunu tutamayan ve baskıyı atlatamayan Denizlispor ilk 15 dakika içinde 2-0 geriye düştü.

İlk yarıda henüz oyuncu değişiklikleri başlamamışken bir orta alan mücadelesinde Cenk ve Aissati aynı topa birlikte hamle yaptı. Aissati’nin fazla kaldırdığı ayağı Cenk’in yüzüne isabet etti ve futbolcu ağır sakatlık geçirdi. Acılar içinde kıvranan futbolcunun yüzü yırtıldı. İlk müdahale saha içinde yapıldı. Bir süre kenarda tedavi gören futbolcu ağrılarına rağmen maça devam ederek yeşil siyahlıların hayati oyuncu değiştirme haklarını kullanmasına engel oldu.

Teknik Direktör Tekke 37’de Mehmet Akyüz’ü oyuna aldı ve İsmail Haktan’ın pasında ilk sayı da bu futbolcudan geldi. 72’de Barış Örücü’yü bu kez oyuna aldı. İkinci golün asisti de Barış ürücü’den geldi Cenk ise 90 dakikayı tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..