REKLAMI GEÇ

MAÇ SAATİNDE HAVA NASIL OLACAK?

MAÇ SAATİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Denizlispor yarın ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Yeşil siyahlılar lideri devirip zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Tribünlerde tüm biletler tükendi. Maç saatinde hava tahminleri ne diyor?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2018 Cumartesi, 12:50

Spor Toto 1. Lig’de son 6 maçta topladığı 16 puanla zirveye yaklaşan Denizlispor, lider Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını eritmek ve zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu yönüyle devrenin en önemli karşılaşması olan Gençlerbirliği maçı yarın saat 16:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayacak.

Karşılaşma öncesi stattaki tüm biletler tükendi. Son 8 yılın seyirci rekorunu kırması beklenen karşılaşmada hava durumu nasıl olacak? Karşılaşmanın başlayacağı saat 16:00’da hava tahmin raporları Denizli’de yağış olduğunu gösteriyor.

Beklenen en yüksek sıcaklık 14 en düşük sıcaklık ise 8 derece olacak. Gün içinde ortalama rüzgar hızı 7 kilometre olsa da maç saatinde rüzgar hızının 11 kilometreye kadar çıkması bekleniyor.
Yağış olasılığının yüzde 51 olduğu maçın başlama saatinde hava bulutlarla kaplı olacak ve nem yüzde 51’i bulacak. Karşılaşmayı takip edecek Denizlispor taraftarlarının yağmurluklarını veya şemsiyelerini unutmamaları gerekiyor.  Karşılaşmanın son bölümlerine doğru yağmur sahayı terk edecek ama bulutlu hava devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..