REKLAMI GEÇ

MAÇ SONU EN ÇOK ALPEREN’İN GOLÜ KONUŞULDU

MAÇ SONU EN ÇOK ALPEREN’İN GOLÜ KONUŞULDU

Elazığ’da maç sonu teknik adamlara gol perdesini açan Alperen’in sayısı soruldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 10:00

Denizlispor, zorlu maçta Elazığspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerken maç sonunda gündemde Alperen’in golü vardı. Kaleci Serdar Kulbilge’nin içeriden çevirdiği top için her iki teknik adama da pozisyon soruldu.

Denizlispor Teknik Sorumlusu Namık Kemal Sarıyer maça iyi başladıklarını belirterek; “Ayağa top oynayan bir takımız. Geçen hafta beklenmedik puan kayıplarımız oldu. Onu telafi etmek istiyorduk. Her iki takım da iyi mücadele edip pozisyon üretti. Elazığspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi ama biz fırsatları değerlendirdik” diye konuştu.

Alperen’in golüne ilişkin ise; “Pozisyon bize uzaktı. Net göremedim. Yıllarca hakemlik yapmış biri olarak söylüyorum bazen hatalar olur. Çok uzatmaya gerek yok” dedi.

Denizlispor’u kutlayarak sözlerine başlayan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise “Sonuca baktığımızda farklı bir skor görünse de maçın hakkı bu değildi. 7-8 net pozisyonumuz var ama golü atamıyoruz. Sonuçlandırmada sıkıntı yaşıyoruz. Birini atsak durum farklı olurdu” dedi.

Alperen’in golü hakkında ise “Hakemlerin biraz dikkatli olmaları lazım. Top tamamen çizgiyi geçmemişti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..