REKLAMI GEÇ

MAÇ SONU DENİZLİSPOR TARAFTARINA SALDIRDILAR

MAÇ SONU DENİZLİSPOR TARAFTARINA SALDIRDILAR

Samsunspor – Denizlispor mücadelesinin ardından skoru hazmedemeyen taraftarlar olay çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 10:04

Denizlispor’u yenerek ligde kalma yolunda büyük bir adım atmayı planlayan Samsunspor’a yeşil siyahlı takım Mehmet Akyüz’ün iki sayısı ve tüm takımın harika oyunu ile karşılık verdi ve bu hayali yaşatmadı.

Maçın bitiş düdüğünden sonra kırmızı beyazlılar skoru hazmedemedi ve olay çıkardı.

İlk olarak Samsunsporlu futbolcular soyunma odası koridorlarında tartışma çıkardı. Hakem odasına yönelen futbolcu yöneticiler kapıları zorladı. Daha sonra takım kaptanları basın toplantısı yaparak hakeme olan öfkelerini kamuoyu ile paylaştı.

Diğer yandan tribünlerde de olaylar çıktı. Denizlispor taraftarlarının ‘Samsun kümeye’ diye bağırmasından sonra Samsunspor taraftarları Denizlisporlu taraftarların bulunduğu bölüme yöneldi. Yeşil siyahlı taraftarlara ellerine geçen ne varsa fırlatan ev sahibi takım taraftarlarının bir kısmının taş attığı da görüldü. Bazı taraftarlar ise saha içine girdi.

Maç sonunda Denizlispor’un kaldığı otel önhünde biriken taraftarlar yeşil siyahlı takımı otelden çıkarmak istemedi. Bunun üzerine polis devreye girerek taraftarları uzaklaştırdı. Diğer yandan satta kalan Denizlispor taraftarları güvenli ortam sağlandıktan sonra stadı terk edebildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..