REKLAMI GEÇ

MAÇIN ARDINDAN TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

MAÇIN ARDINDAN TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

TFF 1. Lig’de Denizlispor kendi sahasında Sivasspor’a 3-2 kaybetti. Yeşil siyahlı teknik ekip tempodan memnun ama skordan değil.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2017 Salı, 09:09

TFF 1. Lig’de Sivasspor’u konuk eden Denizlispor maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Maç sonunda basın toplantısına statü gereği Ali Tandoğan’ın lisansı yeterli olmadığı için antrenör Feridun Yarkın çıktı.

Yarkın iyi oynadıklarını ve bu iyi oyunu skora dönüştürmeleri gerektiğini söylerken, “Tempolu bir maç oldu. Çok pozisyon ürettik. Tempoyu elimize aldığımızda hakem kararları etkinliğimizi ve baskımızı engelledi. Maç berabere iken girdiğimiz üç dört net pozisyon vardı. Bunları değerlendirmeliydik” ifadelerini kullandı.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise mücadele eden bir takım olduklarını hatırlatarak, “Futbol şansı yanımızdaydı. Kazanmamız gerektiği için kazandık. Rakip iyi bir oyun oynadı. Bizim yolumuz şampiyonluk yolu. Ne kadar az fire verirsek o kadar iyi. Önümüzdeki haftalarda iyi oyunla kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..