REKLAMI GEÇ

MALOK’UN YÖNETTİĞİ MAÇLARDA HOROZ EVİNDE KAZANAMADI

MALOK’UN YÖNETTİĞİ MAÇLARDA HOROZ EVİNDE KAZANAMADI

Denizlispor ligde yarın Gaziantepspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetcek. Yeşil siyahlılar Malok ile kendi evinde oynadığı iki maçı da kazanamamıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2018 Cuma, 09:26

TFF 1. Lig’de Denizlispor yarın hayatı bir maça çıkacak. Yeşil siyahlılar kendi evinde ligden düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’u konuk edecek.

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Özgür Ertem yapacak.

Kariyerinin 148’nci maçına çıkacak olan Emre Malok ile Denizlispor’un yolu ligde 4 kupada ise bir kez eşleşmişti. Denizlispor’un Türkiye Kupası’nda BAL ligi takımlarından Yeni Amasyaspor’u deplasmanda 1-0 kaybederek elendiği maçı yöneten Malok ile yeşil siyahlılar kendi evinde iki maça çıktı. Sezonun ilk yarısında Giresunspor’u konuk eden yeşil siyahlıların bu maçını Emre Malok yönetmiş konuk ekip Mehmet Akyüz’ün son dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Yeşil siyahlıların geçen sezonki Adana Demirspor maçını da Emre Malok yönetmiş ve maç 1-1 berabere sona ermişti.

Malok geride kalan sezonlarda yeşil siyahlıların deplasmanda 2-1’lik skorlarla kazandığı Balıkesir ve Yeni Malatyaspor maçlarını da yönetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..