REKLAMI GEÇ

MANİSA’DA YÖNETİM VE TARAFTARLARA SALDIRI

MANİSA’DA YÖNETİM VE TARAFTARLARA SALDIRI

Manisaspor deplasmanında Denizlispor yönetimi ve taraftarlar saldırıya uğradı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 09:35

TFF 1. Lig’de Manisaspor ile Denizlispor arasında oynanan ve 1-1 sone eren maçtan sonra bazı olaylar yaşandı. Protokol tribününde başlayan olaylara ev sahibi takım taraftarları da eşlik etti.

Karşılaşmanın son bölümlerinde protokol tribününün altında bulunan taraftarlar yeşil siyahlı yöneticilere sözlü tahrik ve tacizde bulundu. Uzun süren bu tacize ev sahibi takım yönetiminin tepki göstermemesi üzerine Denizlisporlu yöneticiler devreye girdi. Böylece yönetim ile ev sahibi takım taraftarları arasında tartışma başladı.

Protokol tribüündeki bazı kişilerin de olaya müdahalesi sonrası ortam gerilirken protokol tribününde arbede yaşandı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından bazı Manisaspor taraftarları protokol tribünü çıkışına gelerek olay çıkarmak istedi. Ellerinde taşlar olduğu gözlenen taraftarlar polis tarafından uzaklaştırıldı. Bu sırada yeşil siyahlı yöneticilerin araçları saldırıya uğradı.

Olayın devamında Manisa taraftarı bu kez Denizli’den maçı izlemeye gelen yeşil siyahlı sporseverlere yöneldi. 20 plakalı araçlara taş atarak saldıran taraftarlar bazı araçların camlarını kırdı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla olaylara adı karıştığı iddia edilen Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin tansiyonu düşürmek için çaba sarfettiğini, Denizlispor yönetimi ile bir tartışma içine girmediğini belirtirken, “Protokol tribününde olay çıkarmak isteyen kişilerin de Manisaspor yönetimi ile ilgilerinin olmadığını öğrendik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..