REKLAMI GEÇ

Manisaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Manisaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Denizlispor, Manisaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Tekke önderliğinde sürdürdü. Sakat futbolcular Ziya ve Canberk bu hafta ilk kez takımla çalıştı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Mart 2018 Perşembe, 16:22

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü Manisaspor’u konuk edecek olan Denizlispor, zorlu maçın hazırlıklarını Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürdü.

Bir günlüğüne memleketine giden Teknik Direktör Fatih Tekke takımın başında bugünkü antrenmanda yer aldı. Hafta içinde özel bir karşılaşmada görev alan Alperen Babacan takımdan ayrı hafif bir çalışma yaptı. Düz koşu ile yetindi.

Sakatlıktan dönen sağ bek Canberk Aydın uzun bir aranın ardından bugün takımla çalıştı. Genç futbolcunun performansı dikkat çekti.

Gazişehir maçında dizine darbe alan kanat oyuncusu Ziya Alkurt da özel programının ardından bu hafta ilk kez takımla çalışmaya katıldı. Ziya da antrenmanda etkili isimlerden biri olarak dikkat çekti.

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından hücum varyasyonları ve takım halinde rakip alanda olma çalışması yapan yeşil siyahlılar daha sonra antrenmanı yarı sahada çift kale ile sürdürdü. Teknik Direktör Fatih Tekke antrenmanı sık sık keserek öğrencilerine talimatlar verdi. Tekke çalışma öncesi öğrencileri ile kısa bir toplantı da gerçekleştirdi. Antrenmanı yeşil siyahlı yöneticilerin büyük bölümü takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..