REKLAMI GEÇ

Maraton tribününe ceza

Maraton tribününe ceza

PFDK, Denizlispor’a Adana Demirspor maçındaki tezahüratlar nedeniyle tribün kapatma cezası verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2015 Pazar, 16:40

Denizlispor taraftarına ceza geldi. Yeşil siyahlıların ligde Adana Demirspor ile oynadığı maçta maçın orta hakemi İlker Meral aleyhine ‘kötü ve çirkin  tezahürat’ yaptıkları rapor edilen taraftarlara cezayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kesti.

PFDK yeşil siyahlı taraftarları ‘ihtar’ ile cezalandırdı ve maraton tribününü Samsunspor maçında kapattı. Alınan karara göre passolig kartlarının bloke edileceği, maraton tribününe bilet alan taraftarların Samsunspor maçına hiçbir şekilde giremeyecekleri belirtildi.

Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada ise, “22 Kasım 2015 tarihinde oynanan DENİZLİSPORUMUZ-ADANADEMİRSPOR müsabakasında yaşanan olaylarda yapıldığı iddia edilen küfürlü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ( PFDK) tarafından söz konusu maçta MARATON tribünde yer alan taraftarımızın, 5 Aralık 2015 tarihinde kendi sahamızda oynayacağımız SAMSUNSPOR müsabakasında biletlerinin bloke edilerek STADYUMA ALINMAMALARINA, kulübümüzün de İHTAR cezasına çarptırılmasına karar verilmiştir.

Bu vesileyle, önümüzdeki maçlarda taraftarımızın küfür konusunda daha hassas olmasını rica ederiz. Ayrıca, elimizde olmayan nedenlerle Samsunspor müsabakasına giremeyecek olan taraftarımızdan anlayış beklediğimizi bilgilerinize sunarız” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..