REKLAMI GEÇ

MEHMET AKYÜZ VE AİSSATİ İÇİN KULÜPLER DEVREYE GİRDİ

MEHMET AKYÜZ VE AİSSATİ İÇİN KULÜPLER DEVREYE GİRDİ

Denizlispor’da bu sezon attığı gollerle öne çıkan Mehmet Akyüz ve asistleri ile dikkat çeken Aissati diğer kulüplerin takibinde. Her iki futbolcu için yeşil siyahlı yönetim gecikiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2018 Perşembe, 14:23

Denizlispor’un ligde kalmasında en önemli aktörler arasında yer alan ve takıma devre arasında dahil olan Aissati ve Mehmet Akyüz diğer kulüplerin kıskacında.

Denizlispor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve kaydettiği 16 golle adından söz ettiren Mehmet Akyüz için Yeni Malatyaspor’un devreye girdiği öğrenildi. Golcü futbolcuyu yeniden Süperlig’de değerlendirmek isteyen Malatya temsilcisinin futbolcunun serbest kalma bedelini ödemeyi planladığı öne sürüldü.

Diğer yandan 1. Lig’in yeni takımı Altay da gözünü Faslı futbolcu Aissati’ye çevirdi. Başkan Mustafa Üstek’in devam etmemesi halinde Denizlispor’la yeniden anlaşmayacağını belirten futbolcunun ailesi de İzmir’de yaşıyor. Bu nedenle Aissati’nin Altay’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Denizlispor’da sözleşmesi süren Ziya Alkurt’un da 1. Lig kulüplerinin kıskacında olduğu ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet   -  Bağlantı 18 Mayıs 2018, 10:08

Takımın en önemli isimleri. Aissati ve Akyüzün bu takıma neler kattığını söylemeye gerek yok. Aissati 10 numara boşluğunu çok iyi doldurdu. Bu kadroya 1-2 takviye ile çok rahat süper lig için oynarız. Başkanın devam etmesini temenni ediyoruz.