REKLAMI GEÇ

MEHMET ÇELİKKOL, OYUNDAN VE SKORDAN MEMNUN

MEHMET ÇELİKKOL, OYUNDAN VE SKORDAN MEMNUN

Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol, yeşil siyahlıların Balıkesirspor karşısında aldığı skordan memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 11:17

TFF 1. Lig’de Balıkesir deplasmanında Moritz ve Barış’ın golleri ile kazanan Denizlispor, yeşil siyahlı kurmayları da haftalar sonra memnun etmeyi başardı.

Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya konan oyundan ve alınan skordan memnun olduklarını söyledi.

Maça iyi başlamadıklarını özellikle ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandıklarını hatırlatan Çelikkol, “İlk yarıyı geride bitirmemize rağmen bu sezon ilk kez bir maçı ikinci yarısında çevirip galibiyet  elde etmesini bildik. Maçın ikinci yarısında oyunun tek hakimi Denizlispor’du. Neredeyse maçın son dakikalarına kadar rakibe pozisyon bile vermedik. Buna karşılık rakip ceza alanı içinde etkili olmayı başardık. Teknik direktörümüzün olmadığı bir ortamda oyuncuların saha içinde nasıl gösterecekleri reaksiyon bazen yaşadığımızın tam aksi olabilir. Buna karşın takım olmayı başarabildiğimizi ikinci yarıdaki müthiş geri dönüşümüz ile gösterdik. Maçı kazanmak kadar geriye düştüğümüz bir maçı çevirmek de çok önemli” dedi.

Geride kalan maçlarda mutlaka galibiyetler elde edeceklerinin de altını çizen 2. Başkan Çelikkol, “Takımın ligde kalmakla ilgili bir sıkıntısı yok. Taraftarın endişesini anlayabiliyorum ama bu takıma güvenmeleri ve desteklemeleri gerektiğini hatırlatıyorum. Daha kazanacak çok maçımız var. Alt sıralarla bir bağımız yok. Belki play-off zor bir ihtimal olsa da sezon sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan alıp ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” dedi. Çelikkol yeşil siyahlı taraftarları önlerindeki Şanlıurfa maçında tribünlerdeki yerlerini alarak takımı desteklemeye davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..