REKLAMI GEÇ

MEHMET UZ: TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

MEHMET UZ: TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz yeni sezonda taraftara çok ihtiyaçları olacağını hatırlattı, herkesi kombine almaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2017 Çarşamba, 12:00

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz yeşil siyahlı yönetimin büyük bir uyum içinde çalıştığını belirterek, “Yeni sezonda başarıyı yakalamak istiyorsak taraftar desteği olmadan bunu yapamayız” diye konuştu.

Uzun bir süredir borçlara, transferlere, mali kriterler dosyasına yoğunlaştıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Uz, “Son yıllarda kulübün başına gelen en iyi yönetime sahibiz. Herkes bunu biliyor. Pek çok projemiz var. Bu projeleri zamanla hayata geçireceğiz. Bu projeler kulübümüzün borcunu daha da aşağı çekecektir” diye konuştu.

Taraftarlara seslenen Uz, “Bilet fiyatlarında yapabileceğimiz en iyi fiyatı belirledik. Bedava da yapsak fark etmez. Bizim insanımız passolig kartı çıkarma konusunda sorun yaşıyor. Bir kimlikle bu kartı çıkarabiliyorsunuz. Bu sorunu çözebilsek sıkıntımız yok. Bilet fiyatlarından gelir elde etmek düşüncesinde değiliz. Önemli olan şehrimizle bütünleşmek. Bu takımın taraftara ihtiyacı var. Taraftarın takımı havaya sokması lazım. Taraftar stadın havasını değiştiriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..