REKLAMI GEÇ

MEHMET UZ UMUT VERDİ

MEHMET UZ UMUT VERDİ

2. Başkan Mehmet Uz geçmişte yaşanan sıkıntıların yeni dönemde tekrarlanmayacağını söyledi, “Uyumlu bir yönetime sahibiz. Denizlispor’da yeni sezonda hem idari hem de sportif anlamda güzel gelişmeler olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Haziran 2017 Perşembe, 11:12

Denizlispor yönetiminin deneyimli isimlerinden 2. Başkan Mehmet Uz, denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı. Yeşil siyahlı yönetimin yeni bir sayfa açtığına değinen 2. Başkan Uz, “Geçmişte yaşanan sıkıntılar tekrarlanmayacak. Yönetim kurulumuz büyük bir uyum içinde çalışıyor. Bu sezonda sportif olarak daha başarılı olmayı hedefliyoruz ama daha önemlisi idari anlamda çok büyük atılımlar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

DENİZLİSPOR’UN BORÇLARI AZALIYOR
Yeşil siyahlı yönetimin mali disiplini sağlamak adına son derece titiz davrandığına değinen 2. Başkan Mehmet Uz, “Gelecek yıllara borç bırakan, sorunlu yabancı futbolcu dosyaları ile kulübü kıskaca alan anlayış sona erdi. Ciddi, planlı adımlar atarak kulübün borç yükünü azaltmayı hedefliyoruz. Sezon başlamadan yapılan ödemelerle kulübün nefes alması sağlandı. Sezon sonuna kadar programlı bir çalışma ile bir kısım borcun ödenmesini de planlıyoruz. Bu konuda başta Başkan Mustafa Üstek olmak üzere tüm yönetim kurulu fedakarlıklarda bulunuyor” diye konuştu.

SPORTİF BAŞARI İSTİYORUZ
Yeşil siyahlı camianın uzun süredir ligde kalma mücadelesi vermekten yorulduğuna da değinen 2. Başkan Uz, “Bu sezon kadromuzu büyük ölçüde muhafaza ettik. Anlaşmadığımız futbolcularımızla da anlaşacağımıza inanıyorum. İstikrarlı kadro yapımızla yeni sezonda nedef ortaya koyabiliriz. Ligde kalma mücadelesi vermek istemiyoruz. Şampiyonluk mücadelesinin içinde olmak istiyoruz. Denizli hem şehri hem taraftarı ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..