REKLAMI GEÇ

MEKİK KUPAYI BAŞKANLARA HEDİYE EDECEK

MEKİK KUPAYI BAŞKANLARA HEDİYE EDECEK

Tarsus İdman Yurdu ile 2. Lig için final maçına çıkmaya hazırlanan Kızılcabölükspor kupayı büyükşehir, Pamukkale, Merkezefendi ve Tavas belediye başkanları ile onursal başkan Osman Aydınlı’ya hediye etmeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Mayıs 2018 Cuma, 11:38

Kızılcabölükspor gelecek hafta 2. Lig yolundaki son 90 dakikasına çıkacak. Finalde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan sarı kırmızılıların maç gün ve saati TFF tarafından henüz açıklanmadı. Büyük olasılıkla Ankara’da oynanması beklenen final öncesinde Başkan Osman Duran iddialı konuştu.
Yıllardır istikrarlı bir yönetim ve teknik ekip ile ligde önemli başarılar elde ettiklerini hatırlatan Başkan Osman Duran bu kez kupayı kaldırıp 2. Lig’e yükseleceklerini söyledi.

KUPAYI BAŞKANLARA HEDİYE EDECEK
Zorlu maçta kazanan taraf olacaklarını söyleyen Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Kızılcabölükspor camiası artık 2. Lig’e hazır. Final maçını kazanarak Denizli’ye 2. lig takımı olarak dönmek istiyoruz” dedi. Kupayı belediye başkanlarına hediye etmek istediğini de söyleyen Başkan Duran, “Bu kulübün kuruluşundan bu yana desteğini esirgemeyen Onursal Başkanımız Osman Aydınlı beye kupa ile gitmek istiyoruz. Sezon başından bu yana ulaşım konusundaki sorunumuzu çözen, büyük yük üstlenen bunun yanı sıra maddi destek sağlayarak aykta kalmamıza omuz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, sezon başındaki katkıları ile bize güç veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na, Sultanbeyli maçı öncesi büyük bir jest yaparak deplasman giderlerimizi üstlenen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ve her zaman yanımızda olan Tavas Belediye Başkanı Turun Veli Akyol’a kupayı hediye etmek istiyoruz. Onların destekleri sayesinde Kızılcabölükspor bu noktalara geldi. Bu kupayı özellikle onlar için kazanmayı çok istiyoruz. Ankara’da final maçına herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..