REKLAMI GEÇ

Melikov ve Omar için Bizati’nin kararı bekleniyor

Melikov ve Omar için Bizati’nin kararı bekleniyor

Yeşil siyahlıların bir süredir denemeye aldığı Melikov ve Omar için Teknik Direktör Özcan Bizati’nin kararı bekleniyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 11:03

SELAMİ AYDIN / Transfer çalışmalarına hız veren Tekden Denizlispor bir yandan da oyuncu denemeyi sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Bizati’nin son durumlarını görmek için davet ettiği Türk asıllı gurbetçi oyuncu Omar Kavak ve Azeri Melikov için kısa süre içinde karar vereceği öğrenildi.

Yeşil siyahlı kulüpte önceki sezon görev yapan Azeri Rail Nadir Melikov çapraz bağları koptuğu için yeşil siyahlı kulüpten ayrılmıştı. Geçen süre içinde kendisini toparladığı gözlenen deneyimli defans oyuncusu yeşil siyahlı takımla çıktığı idmanlarda teknik ekipten tam not aldı. Sağlık kontrolünden geçecek oyuncu verilen izinle ülkesine gitti. Şemikler’deki çalışmalara bugün katılması beklenen Melikov için Teknik Direktör Özcan Bizati, “Ciddi bir sakatlık geçirdi. Bizimle iki antrenman yaptı. Uzun çalışamadık. Son durumunu beğendim ama yine yapılacak kontrollerden ve idmanda sergileyeceği performanstan sonra karar vereceğiz” dedi.

Bizati, Hollanda ekiplerinden Go Ahead Eagles takımında forma giyen ve bir süredir yeşil siyahlı kulüple birlikte idmana çıkan Türk asıllı Omar Kavak için ise, “Bu oyuncu için birkaç güne daha ihtiyacım var. Birkaç gün daha idmanlarımıza çıkacak. Kendisini göstermesi gerekli. Nihai kararı yapacağımız hazırlık maçından sonra vereceğiz” dedi.

Alacakları oyuncuların takımda doğrudan oynayabilecek kapasitede olması gerektiğini hatırlatan Teknik Direktör Özcan Bizati, “İlk şartımız oyuncu kaliteli olmalı. Takımda doğrudan oynayabilecek oyuncu olmasını tercih ederim. Yedek oturacak oyuncu almak istemem. İkinci şartımız ise bu oyuncuların yüksek maliyetli olmaması. Hem kaliteli hem de ekonomik oyuncu istiyoruz. Melikov ve Omar ile prensipte anlaşılmıştı. Kararımızı verdikten sonra görüşmeler yapılır. Uygun bulunursa alınır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..