REKLAMI GEÇ

MHK’YA MEKTUPLU SİTEM

MHK’YA MEKTUPLU SİTEM

Denizlispor yönetimi Merkez Hakem Kurulu’na mektup yazarak, hakem hatalarından şikayet etti, ligin kalanında deneyimli hakemlerin görevlendirilmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 16:33

Denizlispor’da Altınordu maçının hakemi Erkan Özdamar’a öfke dinmiyor. Yeşil siyahlı kurmaylar bugün tesislerde gazetecilerin sorularını yanıtladı, Merkez Hakem Kurulu’na gönderdikleri mektup içeriğini paylaştıb

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla son dönemlerde hakem hatalarından dolayı canlarının çok fazla yandığını söyleyerek, “Bir hafta önce dördüncü hakem olarak görev alan ve hocamızla yöneticimizi tribüne gönderen hakem Erkan Özdamar’ın bir sonraki hafta Altınordu maçının orta hakemi olarak atanması doğru değil” diye konuştu.

Altınordu karşılaşmasında Aissati’ye karşı yapılan iki faulde hakemin oyuncuyu sarı kartla cezalandırması gerektiğini fakat iki pozisyonda sadece bir kart verdiğini anlatan Atilla, “Aynı hakem 90+5’nci dakikada faul olmayan bir pozisyonda rakibe atış kullandırdı. O pozisyon golle sonuçlandı. Biz ligde kalma mücadelesi veren bir takımız. Hakem hataları canımızı çok fazla yaktı. Son haftalarda hakem hatalarında artış görüyoruz. Bizim tahammülümüz kalmadı. Artık MHK’den adil ve hakkaniyetli maç yöneten hakemleri maçlarımıza atamasını istiyoruz” dedi.

Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul da hakem hatalarından şikayet ederken, “Özellikle Altınordu maçında yaşadığımız hakem hataları bizi çok üzdü. MHK’nın atamalarda biraz daha dikkatli davranması lazım. Artık hata kaldırır haftalarda değiliz. Maçları deneyimli hakemlerin yönetmesi gerekiyor” dedi.

Denizlispor’da hazırlıkların sürdüğüne değinen Ertuğrul takımın hafta başına kadar günde iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürdüğünü, Taşkın İlter’in kart cezası olduğunu takımdaki sakatların da maç gününe kadar yetiştirilmeye çalışılacağını kaydetti. Ertuğrul, “Takıma ve hocaya güveniyoruz. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..