REKLAMI GEÇ

MİLLETVEKİLİ AYHAN’DAN DENİZLİSPOR’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ AYHAN’DAN DENİZLİSPOR’A ZİYARET

MHP Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan yeşil siyahlı yönetimi ziyaret etti, başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ocak 2018 Çarşamba, 12:29

Denizli milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Denizlispor yönetimini ziyaret etti.

Başkan Mustafa Üstek ve kurmaylarından kulübün son durumuna ilişkin bilgi alan Ayhan alınan galibiyet için takımı kutladı.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayhan, “”Denizlispor’u takip ettiğim kadarıyla mevcut yönetim gayet iyi çalışıyor ve şehir de bu çalışmaların farkında. Hala maddi açıdan sorunları olabilir ancak bu sorunlar sadece Denizlispor’un mevcut yönetiminin sorunu değil. Bu sorun bütün Denizli’nin sorunudur. Yönetimin çalışmalarını ve fedakarlıklarını görüyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise “Kulübümüzün borçları 44 milyon TL’lerden 15 milyon TL gibi bir rakama indi. Bu süreçte bizlerin en büyük destekçisi ve borcun azalmasına en büyük etken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Güzel sonuçlar almaya başladıkça ve güzel işler yapmaya devam ettikçe taraftarlarımızın takımımıza olan ilgisi artmakta ve daha da artacaktır. Camia olarak bütünleşirsek güzel skorlar ve başarı gelecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..