REKLAMI GEÇ

MİLLİ ARADA İDMANLARIN SAYISI ARTTI

MİLLİ ARADA İDMANLARIN SAYISI ARTTI

Teknik Direktör Reha Erginer, Şemikler’de tembelliğe izin vermiyor. Milli arada antrenman tamposunu artıran kurt hoca, öğencilerine özel çalışmalar yaptırıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 15:56

TFF 1. Lig’de Reha Erginer önderlinde 5 maçta 10 puan toplayan Denizlispor, haftaya oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Milli maç nedeniyle lige verilen arada antrenman sayısını artıran Teknik Direktör Reha Erginer, Şemikler’de tembelliğe izin vermiyor.

Daha önceki milli arada olduğu gibi günde çift idman yapan Denizlispor’da özellikle mücadele gücünün daha da artması planlanıyor.

İznin ardından top başı yaptığı günden itibaren günü çift antrenmanla geçiren yeşil siyahlılar dün akşamki çalışmaya düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra takıma kısa bir 5’e2 yaptıran teknik patron Erginer öğrencilerine bire-bir, ikiye-iki ikili mücadele çalıştırdı.

Antrenmanın son bölümü ise şut çalışması ile geçti.

Denizlispor’da sakatlıkları süren Sankoh, Berkan, Cihan, genç kaleci Hüseyin ve genç Göktuğ takımdan ayrı çalıştı.

Ankaragücü karşılaşmasına Sankoh’un yetişmesi bekleniyor. Kant cezasını tamamlayan Yasin Ozan da bu karşılaşmada görev alabilecek. Denizlispor’da üç maç ceza alan Kerem Can Akyüz zorlu maçta takım arkadaşlarının yanında olamayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..