REKLAMI GEÇ

MUHTEŞEM TARAFTAR GERİ DÖNDÜ

MUHTEŞEM TARAFTAR GERİ DÖNDÜ

Denizlispor ikinci yarı ile birlikte taraftarına da umut verdi. Yapılan transferler, biten çileler taraftarı da heyecanlandırdı. Sezonun en kalabalık maçı Adanaspor maçı oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ocak 2018 Salı, 10:52

Denizlispor’daki güzel gelişmeler taraftar sayısına da yansıdı. Yeşil siyahlı yönetimin transfer yasağının kalkmasından sonra önemli futbolcuları takıma dahil etmesi camiayı da heyecanlandırdı.
Kulübün kronikleşen sorunlarının tek tek ortadan kalkması umutları yeniden yeşertti. İkinci yarının ilk maçında seyirci rekoru kırıldı. Yşil siyahlıların Adanaspor ile oynadığı maçta bu sezon iç sahadaki en kalabalık seyirci kitlesine ulaşıldı. Maçtan önce sosyal medyadan yapılan çağrılar da taraftar sayısının artmasında etkili oldu. Kentin her kesiminden Denizlispor için başlatılan destek kampanyaları özellikle taraftar grupları tarafından sürüklendi.

İŞTE O SAYI
Yeşil siyahlı taraftarlar dün akşam Atatürk Stadı’nda sezon ortalamasının çok üzerinde taraftar sayısına ulaştı. Ortalama 800 kişiye oynayan yeşil siyahlıların bu maçına toplam 1756 kişi giriş yaptı. Maçın yağışlı bir gecede oynanması üstelik Pazartesi gününe denk gelmesi de seyirci sayısını sınırlandıran etkenler oldu.

KAPALI TRİBÜN DOLUYDU
Sosyal medyada başlayan ve bu sezon artık kimlik kazanan Denizlispor Taraftar Platformu’nun yer aldığı bölüm ise neredeyse tamamen doluydu. Kapalı tribünün bir bölümünü kullanan bu taraftarların yanı sıra diğer taraftar grupları da her zamankinden kalabalıktı. Açık tribünü mesken edinen Yeşil Cephe grubu ise yağmura aldırmadan yerini aldı, takıma 90 dakika destek verdi. Yeşil siyahli tribünler takımın itici gücü olmayı bu maçta başardı.

PANKARTLARLA SÜSLEDİLER
Maçta pankart yasağının da ortadan kalkması ile birlikte Atatürk Stadı karnaval atmosferi yaşadı. Taraftarlar bulundukları tribünleri pankartlarla donatarak takıma olan inançlarını gösterdi. Yeşil siyaha dönen tribünler karşılaşma sonunda da büyük coşku yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..