REKLAMI GEÇ

Mustafa Keçeli, Özköylü’nün teknik ekibinde

Mustafa Keçeli, Özköylü’nün teknik ekibinde

Geride kalan sezonda yeşil siyahlı takımın teknik ekibinde görev yapan Mustafa Keçeli yeni sezonda Osman Özköylü’ye de yardımcı olacak. Özköylü’nün teknik ekibinde görev alacak Keçeli, “Denizli benim evim. Burada antrenörlük konusunda kendimi geliştirmek istiyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 12:33

Denizlispor’da teknik direktörlük görevi Osman Özköylü’ye verildi. Özköylü’ye yeni sezonda yardımcı antrenörler Fatih Çardak, İlker Püren ve Ragıp Başdağ’ın yanı sıra kaleci antrenörü Cengizhan Baskın destek verecek. Bu kadroya şimdi yeni bir isim daha eklendi. B lisansına sahip olan ve geçen sezon yeşil siyahlı teknik ekipte görev alan Denizlispor’un emektar futbolcusu ve kaptanı Mustafa Keçeli, Özköylü’nün ekibine dahil oldu.

Kariyerine bu kez antrenör olarak devam eden ve kendini geliştirmeyi hedefleyen Keçeli denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Denizlispor benim evim. Denizlispor’a katkı koymaktan büyük keyif ve mutluluk duyuyorum. Kendimi burada geliştirmek istiyorum. Şehrin yapısını biliyorum. Kulübe faydam olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..