REKLAMI GEÇ

Mustafa Üstek: Denizlispor’un geleceği parlak

Mustafa Üstek: Denizlispor’un geleceği parlak

Denizlispor yöneticisi Mustafa Üstek yeşil siyahlı takımın hem ekonomik hem sportif başarılar elde edeceğini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2014 Perşembe, 12:50

Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Üstek, yeşil siyahlı kulübü denizlisporhaber.com’a değerlendirdi. Ligde bazı şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen Üstek, “Daha fazla puanımız olabilirdi. Bazı şanssızlıklar yaşadık. Bu hafta Antalyaspor deplasmanından puanlar alacağımıza inanıyorum. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız maçın ciddiyetinin farkında. Antalya deplasmanı zor bir deplasman. Rakip iyi bir takım. Beraberlik elde etmek bile kötü sonuç olmaz ama ben kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulübün geleceğine yönelik önemli adımların atıldığına dikkati çeken Üstek, “Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile çalışmak büyük bir şans. Yönetimimizde her şey şeffaf. Kongrede, geçmişten süregelen borçlar nedeni ile ekonomisi iyi durumda olmayan bir kulüp devralmıştık. Şimdi kulübün imajı süratle düzeliyor. Daha önce Denizlispor’a kapanan kapılar yeniden açılıyor. Borçlar program dahilinde ödeniyor. Yargı süreçlerinde büyük kayıplar yaşatan futbolcu borçları, uzlaşma ile daha uygun bedellerle ödeniyor. Tüm borçların ödenmesi şu aşamada elbette mümkün değil ama Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu yeni kaynaklar konusunda kararlı bir çalışma yürütüyor. Kaynak temin edilmesi durumunda eski borçlar uzlaşarak çözülecek. Denizlispor geleceği parlak bir kulüp” dedi.

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun yeşil siyahlı kulüp için büyük gayret sarfettiğini kaydeden Üstek, “Gecesini gündüzüne katarak Denizlispor için çabalıyor. Düşüncelerini hayata geçirdiğinde Denizlispor Türkiye’de örnek gösterilen kulüp olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..