REKLAMI GEÇ

NECİP İRDEM: ALT TARAFLA BAĞLANTIMIZ KALMAYACAK

NECİP İRDEM: ALT TARAFLA BAĞLANTIMIZ KALMAYACAK

Son yıllarda sürekli ligden düşme endişesi yaşayan Denizlispor, Altınordu maçını kazanıp alt sıralar ile bağını tamamen koparmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 17:27

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor son yıllarda hep düşmeme mücadelesi vermişti. Puan olarak iyi durumda olmasına karşın taraftarların bir kısmının hala endişeli olduğunu söyleyen asbaşkan Necip İrdem, Altınordu maçını kazanarak alt sıralarla bağı tamamen koparmak istediklerini söyledi.

Hafta başından bu yana Pazar günü konuk edecekleri Altınordu karşılaşmasının çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren yeşil siyahlı ekip, rakibini yeneceğine inanıyor. Asbaşkan Necip İrdem, Altınordu maçının kazanılması durumunda Denizlispor’un ligden düşme korkusu yaşamayacağını ve artık üst sıralar için uğraşacağını kaydetti. Asbaşkan İrdem, “Altınordu maçının mutlaka kazanmak zorundayız. Bu maçtan 3 puan aldığımız takdirde alt sıralar ile bağımızı koparıp üst sıralara yükselmek adına hesaplar yapacağız. Alacağımız bir galibiyet bizim yüzdü yüz ligde kalmamızı garantileyecektir. O zaman üst sıralara yükselmek için daha rahat olacaksınız. Çünkü alt sıralarla ilgili düşünceniz olmayacak. Ümraniyespor’un kazanması play-off işimizi zora soktu ancak biz yine de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..