REKLAMI GEÇ

OĞUZ: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

OĞUZ: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Balıkesirspor ile sözleşmesini sona erdirdikten sonra Denizlispor’a imza atan Oğuz Yılmaz, şampiyonluk yaşamak istediği için Denizli’yi seçtiğini kaydetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 08:50

Transferi Denizlispor ile Balıkesirspor’un arasını açan Oğuz Yılmaz yaşanan sürece ve Denizlispor’u neden seçtiğine dair açıklamalarda bulundu.
Dünkü çalışma öncesi gazetecilere konuşan Oğuz, şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek “Denizlispor’a transferim istediğim bir şeydi. Gerçekten olmasını çok istiyordum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. O yüzden burayı tercih ettim. İnşallah ikinci yarıyı da ilk yarı gibi tamamlayıp şampiyon olmak istiyoruz. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum hocam şans verdiği sürece. Burada şampiyon olmaya yardımcı olmak için geldim. Benim hedeflerimden biri şampiyonluk yaşamak. Umarım bunu başarırız bütün takım olarak” dedi.

Denizlispor’a transferi sonrası eski teknik direktörü Giray Bulak’ın açıklamaları hatırlatan deneyimli stoper; “Transfer konusu çok konuşuldu. Herkes bir şeyler söyledi. Ben konuşmak istemedim bu konularla ilgili… Kendi takımıma odaklanmak istemiştim. Sözleşmemi fesih ettikten sonra Denizlispor ile görüştüm ve anlaştım. Sözleşmem devam ederken imzaladım diye bir şey yok. Giray Hoca’yı suçlamıyorum. Benim Balıkesirspor’dan ayrılmam yönetimin hatası. Tüm bağlarım koptuktan sonra Denizlispor ile görüştüm. Bunnu bilinmesini istiyorum” dedi.

Denizlispor taraftarının bu sezonki desteğine de değinen futbolcu, “İlk yarıdaki destek ikinci yarıda da devam ederse şampiyonluk kaçınılmaz olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..