REKLAMI GEÇ

ÖNCE CENAZE KALKMALI

ÖNCE CENAZE KALKMALI

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın saha dışı faktörlerden duyduğu rahatsızlığı anlattı, “Önce cenaze kalkmalı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 12:35

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeşil siyahlıların genç teknik adamı önemli mesajlar verdiği açıklamalarında, göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.

YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ BİZİ ETKİLERDİ
Yeşil siyahlı kulüpte olağanüstü genel kuruldan çıkan sonucu değerlendiren Yalçın, yönetimde değişiklik fikrinin bile takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Teknik Direktör Ali Yalçın, “Başkan Mustafa Şavluk’u kutluyorum. Tekrar göreve devam etmesi bizi sevindirdi.  Biz başkanımıza, yönetim kurulumuza alışmıştık. Değişimi düşünmek bile bizim takımımızı etkilemeye başlamıştı. Hepsine tekrar hayırlı olsun diyorum. Moraller anında değişti. Takımı da pozitif etkiledi. Artık moral ve motivasyon olarak her şeyle hazırız” dedi.

KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİLİZ

Yalçın, ara transfer döneminde takımdan oyuncuların ayrılmasına rağmen takviye yapılmadığının hatırlatılması üzerine ise; “Bütçemiz transfere el vermedi. Elimizdeki kadro lig için yeterli. Biz iyi bir takımız. Eğer bütçemiz ve imkanlarımız el verseydi iki ya da üç oyuncu takviyesi istiyorduk. Kulübün içinde bulunduğu şartlar da belli. Böyle bir durumda transfer yapmak da doğru değil”

ÖNCE CENAZE KALKMALI

Teknik Direktör Ali Yalçın yeşil siyahlı kulübün geçmişten devralınan borçlarına da değinerek, “Üç puanımız silindi bizim. Bu üç puanının neden silindiğini herkes çok iyi bilmeli. Geçmiş dönemden ödenemeyen borçlar birikti birikti, bu güne kadar geldi. Onlar ödenmediği sürece bu puan silmelerde devam edecek. Para bulsanız, transfer yapsanız bu borçları ödeyemedikten sonra gene puan silinecek. Önce bizim cenazeyi kaldırmamız lazım.

Borçlar ödendikten sonra Denizlispor’un ayağa kalkması çok daha kolay olacak. Borçları bitirdikten sonra, transfer yaparsınız, kadroyu donatırsınız, yukarılara çabuk çabuk çıkarsınız. Ama bu külfetten kurtulmak lazım. Ama biz transfer yapamadık diye üzülmüyoruz. Takımımız kötü takım değil. Bu takımda performansı kötü olan arkadaşlar var içeride. Bu performansları yukarılara çekersek o sorunda ortadan kalkacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

“ELAZIĞSPOR’U YENMEK İÇİN GİDECEĞİZ”

Kupa maçları nedeniyle liglere verilen aranın kendilerine yaradığını belirten Ali Yalçın “Kupa maçlarından dolayı lige verilen ara bize yaradı. Eksiklerimizi tamamladık. Deneyimli oyuncularımız sakattı, onlar artık hazır hale geldi. Şuanda tam kadro halinde maça hazırlanıyoruz. Elazığspor maçına yenmek için gideceğiz. Silinen üç puanı biz inşallah Elazığ’dan alıp, o üç puanın yerine koyacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

eren20   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 00:46

Borçlar ödeninceye kadar takım 3.lig yolcusu.Bu takım sezon sonu yolcu.