REKLAMI GEÇ

ONURUMUZ İÇİN MÜCADELE ETTİK

ONURUMUZ İÇİN MÜCADELE ETTİK

Denizlispor teknik direktörü Osman Özköylü kongre sürecinin takımı negatif etkilediğini söyledi, “Onurumuz için mücadele ettik” dedi. Özköylü futbolcuların tam potansiyelini sahaya yansıtması durumunda daha iyi bir takım olacaklarını kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2018 Cumartesi, 10:47

Spor Toto 1. Ligi’n altıncı haftasında Ankara’da Osmanlıspor’un konuğu olan Denizlispor zorlu maçı Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz’ün golleri ile 2-0 kazandı ve puanını 10’a yükseltti. Yeşil siyahlılarda maç sonunda büyük sevinç yaşanırken Teknik Direktör Osman Özköylü karşılaşmayı değerlendirdi.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Özköylü, ” İyi oynadık iyi mücadele ettik. Planladığımız ve uygulanmasını istediğimi bir çok şey sahada doğru yapıldı. Rakibin kendi sahasında oynaması nedeniyle daha fazla üzerimize geleceğini düşünüyorduk.

Onların oyun profillerini iyi anlattık. Onların üretmelerine engel olduk. Hızlı hücumlarda etkili pozisyonlar bulduk, goller attık. Bu zaten maçın görüntüsü oldu” dedi.

Yeşil siyahlı kulübün kongre sürecinde olmasının takımı etkilediğinin de altını çizen Özköylü, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son dönemde yaşadığımız bazı problem ve sıkıntılar oldu. Şu anda kongre aşamasındaki bir kulübün çalışanlarıyız. Bu tabiki bize problemler oluşturdu. Kafamızı meşgul etti. Kendimizi yüzde yüz işimize vermemize engel oldu. Çünkü bir çok şey barındırıyordu bu durum. Oyuncularla konuştuk, şartlar ne olursa olsun, maçlarda kazanabiliriz kaybedebiliriz ama bundan sonraki süreçte sadece işine odaklanan kendi onuru için  sahada mücadele eden oyuncular olacak demiştim. Futbolcular beni yanıltmadı. Bu beni ayrıca mutlu etti. Biz iyi bir takımız. Evet eksiklerimiz var ama biz potansiyelimi doğru kullandığımız zaman daha iyi olacak bir takımız. Yeni bir takım olduğumuz için yeni yeni kendimizi bulmaya başlıyoruz. Oyun sistemimiz yeni oturuyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..