REKLAMI GEÇ

OTOBÜS ZOLAN’DAN TASARIM TARAFTARDAN

OTOBÜS ZOLAN’DAN TASARIM TARAFTARDAN

Denizlispor yönetiminin otobüs talebini kırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeni takım otobüsünü kulübe tesilm edecek. Yeşil siyahlı kulüp ise otobüsün giydirmesini taraftardan gelen önerilere göre yapacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 10:43

Denizlispor’da uzun süredir eksikliği hissedilen takım otobüsünü sorununu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çözdü. Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın ısrarlı talebini kırmayan Başkan Zolan, takıma sezon boyunca hizmet edecek bir otobüs ve şoför sağladı.

Başkan Zolan’ın hediyesi olan otobüs hafta içinde yeşil siyahlı kulübe teslim edilecek. Denizlispor yönetimi de bu otobüsün yeşil siyahlı kulübe yakışır şekilde giydirilebilmesi için sosyal medyada bir kampanya başlattı. Buna göre yeşil siyahlı taraftarların düşünceleri derlenerek otobüsün giydirilme işlemi tamamlanacak. Denizlispor’un yeni takım otobüsü Manisaspor deplasmanına yetiştirilecek ve takım bu otobüsle ilk seyahatini gerçekleştirecek.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla taraftarlara seslenerek sosyal medyada açtıkları kampanyaya katılım göstermelerini, fikirlerini beyan etmelerini isteyerek, “Taraftarlarımız ne düşünüyorlarsa lütfen bize bildirsinler. Belkide ortaya çok orijinal bir tasarım çıkacak. Onlardan gelecek görüş ve önerileri dikkatle takip ediyoruz. Mutlaka taraftarın istediği gibi olacak” dedi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ise yeşil siyahlı kulübe destekte bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederken, “İyi yoldayız. Kulübümüzün imajını süratle düzeltiyoruz. Kaybolan güven ortamını yeniden tesis ettik. Kentimizin büyüklerinin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda değerli işadamlarımız da katkı koyuyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Otoüs konusunda ciddi bir sıkıntımız vardı. Başkan Osman Zolan bu konuda büyük bir açığı kapattı. Her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Hep birlikte Denizlispor’u layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 6 Ekim 2017, 23:26

66 da doğdu bu renkler taparcasına sevdi bu kalpler seni sevmekle çok haklıyız biz sapına kadar DENİZLİLİYİZ.

UĞUR AYIK   -  Bağlantı 6 Ekim 2017, 20:33

bu tasarım çok güzel ama yıldızlar olmamış

ahmet albaş   -  Bağlantı 6 Ekim 2017, 14:44

SÖYLE,SÖYLEYE DİLİMİZ DE DERMAN KALMADI NE DEMİŞTİK SON 20 YILIN EN İYİ YÖNETİMİNE SAHİBİZ ÇÜNKÜ HALKIMIZ VE TARAFTARLARIMIZ NEZDİNDE KABUL GÖRMÜŞ YÖNETİMİNE SAHİBİZ ÇÜNKÜ İTİBARLARI HALKIN YANINDA BU YÖNETİME SAHİP ÇIKALIM YARDIMLAR ÇIĞ GİBİ GELİYOR

FİKRET   -  Bağlantı 6 Ekim 2017, 13:10

Nihayet.Teşekkürler sayın Başkanım.Büyük DENİZLİ mize yakışmıyordu efa tur kiralık araçları ile deplasmana gitmek.TEŞEKKÜRLER.Allah razı olsun.