REKLAMI GEÇ

ÖZDEMİR TAKIMIN KALİTESİNDEN MEMNUN

ÖZDEMİR TAKIMIN KALİTESİNDEN MEMNUN

Denizlispor’da yönetici Cahit Özdemir taraftardan umutsuzluğa kapılmamasını istedi, “Lig uzun maraton. Sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2016 Perşembe, 12:24

Denizlispor’da üst üste puan kayıplarının moralini bozduğu taraftara yönetici Cahit Özdemir seslendi.  Özdemir, Sivasspor galibiyetinin ardından takımın yaşadığı düşüşün taraftarları olduğu gibi kendilerini de çok üzdüğünü belirterek, “Geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Futbolcularımız sorumluluklarının bilincinde, kimsenin endişesi olmasın. Tüm bu puan kayıplarını telafi edeceğiz. Hedefimizde sapma yok. Yeter ki taraftarlarımız takımı desteklemeyi sürdürsün” dedi.

yeşil siyahlı takımın Gaziantep karşısında üç puan alacağını söyleyen Özdemir, “Cumartesi günü tüm sporseverleri stada bekliyorum. Denizlispor taraftarların desteği ile daha güçlü. Kendi evimizdeki son iki maçımızda 4 puan kaybettik. Artık puan kaybı yaşamayacağız. İyi futbol ve iyi skorla yeni bir başlangıç yaparak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Diğer yandan yeşil siyahlılar hafta sonundaki zorlu maç için çalışmalarını Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..