REKLAMI GEÇ

Özhan Çetin babasını kaybetti

Özhan Çetin babasını kaybetti

Denizlispor Genel Müdürü Özhan Çetin babasını kaybetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ağustos 2014 Cumartesi, 15:48

Tekden Denizlispor’da genel müdürlük görevini yürüten Özhan Çetin dün acı bir haberle sarsıldı. Çetin’in 69 yaşındaki babası Kemal Çetin hayatını kaybetti. Uzun süredir rahatsızlığı bulunan Kemal Çetin’in durumu özellikle son bir haftada ağırlaşmıştı.
Tekden Denizlispor’dan arta kalan her boşluğu değerlendirerek babasının yaşadığı Buharkent İlçesi’ne giderek ailesi ile birlikte olan Özhan Çetin, ölüm haberinden sonra yıkıldı.

Ziraat Bankası’nda uzun yıllar memurluk yaptıktan sonra emekli olan ve Buharkent’te baba evinde yaşayan Kemal Çetin’in cenazesi bugün öğle namazından sonra toprağa verildi.

Buharkent’teki cenaze töreninde Özhan Çetin’i Denizlispor camiası yalnız bırakmadı. Yeşil siyahlı yönetim kurulundan Coşkun Caner, Mehmet Hikmet Çelikkol, Alihan Urhan, Ali Yaman, profesyonel yönetim kadrosundan Mehmet Ekizler, Kadir Kanatsız, kulüp personeli, Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ve yardımcıları, Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, futbolcu Rail Malikov, yeşil siyahlı eski futbolcu Fatih Yiğen ve bazı taraftarlar cenaze töreninde hazır bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..