REKLAMI GEÇ

ÖZKÖYLÜ BEYİN YIKIYOR

ÖZKÖYLÜ BEYİN YIKIYOR

Denizlispor’da ikinci etap kampa daha çok taktik ağırlıklı çalışmalarla geçiyor. Teknik Direktör Osman Özköylü öğrencilerine yeni oyun sistemini aşılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Temmuz 2018 Cuma, 13:04

Geçen sezonun özellikle ilk bölümünde ortaya koyduğu futol ile eleştiri alan Denizlispor için yeni sezon bambaşka olacak. Genellikle ayağa top yapan, hücumda daha fazla varlık gösteren takımları ile öne çıkan Teknik Direktör Osman Özköylü, Horozlara yeni sistemi aşılıyor. İkinci etap kampında çalışmaların önemli bölümünü taktik antrenmanlara ayıran yeşil siyahlı teknik ekip, yeni oyun planını takımın ezberlemesine çalışıyor. Yeni oyuncuların katılımı ile daha da güçlenen yeşil siyahlılar yeni sezonda taraftarın da beğenisini kazanacak bir oyun planı üzerinde çalışıyor.

TAKIMIN HAVASI YERİNDE
Teknik Direktör Osman Özköylü kampta antrenmanların güzel ve keyifli geçtiğini belirterek, “Yeni oyuncuların katılımı ile birlike takımdaki istek ve coşku daha da arttı. Bu etapta fiziksel çalışmaların yanında oyun sisteminin antrenmanlarını da yapıyoruz. Takıma yeni bilgiler aktarıyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimiz de göreceğiz. Buna göre daha çok çalışıp tedbirler alacağız” dedi.

TARAFTAR KEYİF ALACAK
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ise dün akşam katıldığı canlı yayında yeni sezonda Denizlispor’un keyif veren bir futbol oynayacağını belirterek, “Çok iyi bir teknik ekip ve futbolcu grubuna sahibiz. Yeni sezonda taraftarlarımızın keyif alacağı bir futbol izlettireceğimize inanıyorum. Hedefi olan bir takımız. Elbette her maçımızı kazanacak değiliz ama her maçımızda savaşacağımızdan, yüksek mücadelemizden şüphemiz yok. Taraftarlarımız bu sezon daha fazla keyif alacaklar” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Başkan Üstek yeni sezonda taraftar sayısının da artış göstereceğini belirterek, “Kombinelerimiz satışa çıktı. Daha önce tanık olmadığımız şekilde ilgi gördük. Şimdider binden fazla kombine satışı gerçekleşti. Denizlispor taraftarları her zamankinden daha fazla takımla ilgileniyor. Bunu sadece bilet satışlarından değil bize gelen geri dönüşlerden de biliyoruz. Taraftarımız desteği ile hedefimize yürüyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..