REKLAMI GEÇ

ÖZPEK: YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK

ÖZPEK: YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Horozlarda Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Boluspor karşısında alınan galibiyetin önemine dikkat çekti, “İyi bir hava yakaladık. Ligde yükselişimiz sürecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2018 Salı, 09:00

Yücel İldiz yönetiminde çıktığı dört maçı da kazanarak zirvi ile puan farkını eriten ve üçüncü basamakta yer edinen Denizlispor’da keyifler yerinde. Alınan puanlar yönetimin de motivasyonunu yükseltti.
Denizlisporhaber.com için Boluspor galibiyetini değerlendiren Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Afjet Afyonspor, Altay ve Adanaspor galibiyetleri ile bir seri yakalamıştık. Bu seriyi sürdürmek istiyorduk. Boluspor ile aramızdaki puan farkını kapatmak amacındaydık. Bu düşünceyle sahaya çıktık. İstediğimiz skoru almasını bildik” dedi.
Boluspor karşısında alınan üç puanın önemine dikkat çeken Özpek, “Ligde diğer takımların aldığı skorlar ile Bolu’da aldığımız üç puanın değeri daha da arttı. İnanmış bir takıma sahibiz. Takım havasını yakaladı. Galibiyet serisine devam etmek ve yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.
Denizlispor’un ligde yenemeyeceği takım olmadığını söyleyen Özpek, “Son dört maçında 12 gol atıp buna karşın kalemizde dört gol gördük. Ligdeki her takımı yenecek güçteyiz. Haftalar ilerledikçe daha iyi oluyoruz. Bu takıma tüm Denizli’nin sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Bolu deplasmanında 8 otobüs taraftarın takıma destek olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Özpek, “Denizli’de taraftar sayımız her geçen hafta artıyor. Deplasmanda da taraftarlarımız takımı yalnız bırakmıyor. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Denizlispor için fedakarlıklar yapan, omuz veren herkese teşekkür ediyoruz. Hedefimize hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..