REKLAMI GEÇ

Özsoy: Üç gider beş gelir

Özsoy: Üç gider beş gelir

Denizlispor’da Başkan Mehmet Özsoy üç yöneticinin istifasını değerlendirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 09:50

Denizlispor’da hafta içinde asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ ve Ali Sulayıcı yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etmişti. Camiada bu istifaların yankıları sürerken Başkan Mehmet Özsoy ilk kez değerlendirmede bulundu.
Yeni Asır Gazetesi’nden Ufuk Soyhan’ın sorularını yanıtlayan Özsoy istifalar için “Üç kişi gider 5 kişi gelir” yorumunu yaptı.

HODRİ MEYDAN
Başkan Özsoy istifaların ardından meydan okudu. Denizlispor’un çok büyük bir marka olduğunu hatırlatan Özsoy, “Yönetimler gelip geçicidir. Baki olan Denizlispor’dur” dedi. Üç asbaşkanın istifasına ilişkin, “Kendi kararlarıdır. Saygı duymak gerekir. Hayırlı olsun, biz yola devam ediyoruz. Herhangi bir kongre kararı almadık. Böyle bir şey gündemimizde de yok” dedi.
İCRA ÖRNEĞİNİ VERDİ
Tekden Denizlispor Başkanı Özsoy daha önce kulübe gelen bir icradan sonra verdiği demeci bu kez istifalar nedeniyle tekrar etti. Özsoy, “Bu istifalar kulüplerde olağan durumlardır. Bir dönem icralar geldiğinde bir gider on alırız demiştik. Şimdi ise üç gider beş gelir diyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Emre Kısmet   -  Bağlantı 17 Nisan 2014, 22:04

bu yorum bir başkana yakışmaz. sokak ağzı kahve ağzı bu…
istifa eden 3 kişi Denizlispor’a maddi manevi gönülden emek vermiş kişiler. istifaları da öyle keyfi değil, başkanın derebeyi gibi klüp yönetmesine karşı medeni ve demokratik bir tepki.