REKLAMI GEÇ

PALAZ’LA ANLAŞMA SAĞLANDI

PALAZ’LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Kulüp lisansı sırasındayeşil siyahlı kulübe yardımcı olan eski çalıştırıcısı Koray Palaz kalan alacakları konusunda da bir kısmını kulübe bağışlayarak anlaşma sağladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Aralık 2017 Cuma, 15:15

Denizlispor ara transfer dönemi öncesi karşısına çıkabilecek olası maddi sorunları da tek tek çözüyor. Son olarak yeşil siyahlı kulübün eski çalıştırıcısı Koray Palaz ile masaya oturan Başkan Mustafa Üstek bu konuyu da çözdü. Daha önce kulüp lisansı konusunda yeşil siyahlı kulübe muvaffakatname veren genç teknik adam alacaklarının kalan bölümünde de yardımcı oldu.

DOSYASI UÇK’DAYDI
Yeşil siyahlı kulüple yollarını ayırdıktan sonra uzunca bir süre alacaklarını tahsil edemeyen eski çalıştırıcı Palaz’ın dosyası Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndaydı. Yeşil siyahlı kulübün ara transfer dönemi öncesi UÇK’da toplam 15 dosyası bulunuyordu. Tek tek bu sorunları çözen Başkan Mustafa Üstek, Palaz ile İstanbul’da bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde daha önce 25 bin lira ödenen Palaz 91 bin lira olan alacağının bir kısmını silerken 56 bin lira hesabına yatırılarak alacaklılar listesinden çıkarıldı.

DİĞER İSİMLERLE DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek, UÇK’daki diğer dosyalar için harekete geçti. Başkan Üstek bu aşamada eski futbolcular İsmail Şahmalı ve Mustafa Keçeli ile görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Üstek Denizlispor’da hiçbir alacaklının parasının kalmayacağını söylerken, “Denizlispor’a hizmet etmiş herkes hakkı olanı alacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın. Fakat faiz ve diğer masrafların borçları daha da artırmasını istemiyoruz. Bu nedenle herkesle anlaşmak istiyoruz. Biz iyi niyetimizi gösteriyoruz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Üstek, Ocak ayı sonuna kalmadan ödemeleri gerçekleştirerek indirim ve bağışlarla yeşil siyahlı kulübü 250 lira gelir sağlamayı planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..