REKLAMI GEÇ

Parola 3 puan

Parola 3 puan

Teknik Direktör Özcan Bizati, Giresunspor maçını kazanarak taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 12:32

PTT 1. Lig’de Denizlispor, cuma günü sahasında Giresunspor’u ağırlayacak. Bu maç için Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılarda morallerin yüksek olduğu gözlendi. Genkov dışında eksiği bulunmayan Denizlispor evindeki maçı kazanmak istiyor.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Özcan Bizati, her maçı kendi özelinde değerlendirdiklerini belirterek, kazanmaya konsantre olduklarını kaydetti. Bizati, Denizli’de puan kaybetmek istemediklerinin altını çizerek, “Rakibimiz ligin ilk dört haftasında istediği puanları toplayamadı. Buraya kazanmak için geleceklerdir. Çok zevkli, heyecan dozu yüksek bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

Bizati, Denizlispor’un potada kalmak için içeride dışarıda puanlar alması gerektiğinin altını çizerek, “Hedefin içinde kalmak istiyoruz. Bunun için evimizdeki maçı kazanmalıyız. Bayram öncesi taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Bizati yeşil siyahlı futbolculara maç sonrası bayram izni verecek. Takım salı gününden itibaren yine çalışmalarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..