REKLAMI GEÇ

PAZAR GÜNÜ ŞENLİK VAR

PAZAR GÜNÜ ŞENLİK VAR

Denizlispor yarın sahasında lig lideri Gençlerbirliği’ni konuk ediyor. Yeşil siyahlılarda hedef galibiyet. Tüm biletleri günler öncesinden tüketen taraftarların uzun yıllar sonra stadı doldurması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2018 Cumartesi, 12:14

Spor Toto 1. Lig’de çıkış yakalayan Denizlispor yarın evinde lider Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Bir haftadır zorlu maça hazırlanan yeşil siyahlılar galibiyetten başka skor düşünmüyor. Denizlispor’da formda isimlerden Alperen Babacan üst adalesindeki yırtık nedeniyle zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Çok fazla maça çıkma fırsatı bulmayan Mehmet Taş da sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroda yer alamayacak. Denizlispor’da kırmızı kart cezasını tamamlayan MBamba da zorlu karşılaşmada görev alabilecek.

Haftanın en kritik maçı olan Denizlispor -Gençlerbirliği müsabakasını Kutluhan Bilgiç, Oğuz Terzi, Hüseyin Aylak hakem üçlüsü yönetecek. Süperlig hakemi olan Bilgiç bu güne kadar 188 maçta görev yaptı. Bilgiç’in yönettiği maçların yüzde 44’ünü ev sahibi takımlar kazanırken yüzde 27’si beraberlikle sonuçlandı.

Denizlispor’un bu güne kadar 6 maçını yöneten Kutluhan Bilgiç’in düdük çaldığı bu maçlarda yeşil siyahlılar bir kez kazandı iki kez berabere kaldı ve üç kez de kaybetti.

Denizlispor’da profesyonel şubeden sorumlu Asbaşkan Ali Fırat koşullar ne olursa kazanmak istediklerini belirterek, “Hedefimiz galibiyet. Taraftarlarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz” dedi. Diğer yandan yarınki maçta Denizli Atatürk Stadı’nın tüm tribünlerinin dolması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..