REKLAMI GEÇ

Penaltıyı Barış atmayacaktı

Penaltıyı Barış atmayacaktı

Denizlispor 2-1 öndeyken penaltı kaçırdı, Teknik Direktör Dervent maçın kırılma anının o penaltı olduğunu söyledi. Dervent son penaltıyı bir başka futbolcuya kullandırmak istemiş.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 08:52

TFF 1. Lig’de Mersin İdmanyurdu karşısında üç penaltı bulan ve ikisini gole çevirdikten sonra maçın son bölümünde kalesinde eşitlik sayısını gören Horozlar kaçan puanlara yanıyor.

Maç sonu değerlendirmesinde konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent önemli açıklamalarda bulunurken, maçın kırılma anının üçüncü penaltının kaçması olduğunu söyledi.

MAÇA HEP 45’TEN SONRA BAŞLIYORUZ
İlk yarıda takımın ortaya koyduğu performanstan memnun kalmayan Dervent, “Hafta içinde silinen üç puanımızı bu maçla yerine koymak istiyorduk. İlk yarıda pozisyonlarımız var ama daha aktif daha etkili oyun oynamalıydık. Nereden kaynaklandığını bilmiyorum ama maçlara hep 45’nci dakikadan sonra başlıyoruz. Daha atak bir oyun oynuyoruz” dedi.

SESİMİ BARIŞ’A DUYURAMADIM
İlk iki penaltı atışını gole çevirdikten sonra üçüncü penaltıyı Barış’a attırmak istemediğini söyleyen Teknik Direktör Dervent “Üçüncü penaltı maçın kırılma anı oldu. Atak ve aktif oyundan, defansın arasına yapılan koşularla sonuç alacağımızı biliyorduk, devre arasında bunu konuşuyorduk ve bize gol olarak dönmese bile, penaltı olarak bize gol olarak döndü. Çünkü penaltıda arkadaşlarıma duyuramadım. Artık Barış’ın iki penaltıdan sonra atmaması gerekiyordu. Bizim penaltıcılarımız var. Birinci penaltıyı kullanmasında bir sorun yoktu. Üçüncü penaltıyı Kappel kullanabilirdi ama bunu maalesef duyuramadık. O penaltıyı gole çevirememek belki, oyunun kader anı diyebiliriz. Başımızı öne eğmeyeceğiz, aldırmayacağız. Taraftarlarımızın dediği gibi, yolumuza daha kararlı, daha emin bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..