REKLAMI GEÇ

PEROVİC SORUNU ÇÖZÜLDÜ

PEROVİC SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Denizlispor yönetimi anlaşamadığı son yabancı olan Perovic ile de masaya oturdu, ödeme planı belirledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Ekim 2017 Çarşamba, 11:53

Denizlispor yabancı futbolcularla sorunlarını bitirdi. Yeşil siyahlılarda son olarak sorun oluşturan Perovic’in dosyasına ilişkin de anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Daha önce Syyla, Genkov, Bairam Fetai ve Leozinho ile sorun yaşayan yeşil siyahlı kulüp Başkan Mustafa Üstek’in gayretleri ile bu futbolcuların borcunu tamamen bitirmişti.

Anmar konusunda da girişimlerde bulunan ve peşinat yatıran Başkan Üstek bu futbolcunun temsilcisinden bir ödeme planı belirlemesini bekliyor.

Diğer yandan geçen sezon devre arasında Denizlispor’dan ayrılarak Manisaspor’a giden Perovic konusu ise daha önceki görüşmelerde tıkanma noktasına gelmişti.

Yeşil siyahlı kulüple iki yıllık sözleşmesi bulunan futbolcu alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı geshettiğini duyurarak ayrılmıştı. Futbol yeşil siyahlı kulüpten tazminatla birlikte 691 bin Euro istiyordu.

Yeşil siyahlı kurmaylar daha önceki görüşmelerde futbolcuya 150 bin Euro teklif etmiş fakat anlaşma sağlanamamıştı.

Yapılan son görüşmede 225 bin Euro’ya anlaşma sağlandı. Son olarak futbolcunun alacağının 9 taksitte ödenmesi kararlaştırıldı. Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada anlaşma yoluna gidilmemesi durumunda futbolcunun Manisaspor ile anlaşmasından doğan 100 bin liralık fark çıkarılarak tüm alacaklarının ödenmesi zorunlu hale gelecekti.

Görüşmenin futbolcu ile yüz yüze yapıldığı belirtilirken, Manisaspor kulbü başkan ve yöneticilerinin de araya girmesi ile sorunun aşıldığı kaydedildi.

Yeşil siyahlı kulüp futbolcuya ilk olarak 35 bin Euroluk bir ödeme gerçekleştirecek.

Başkan Mustafa Üstek; Sylla, Genkov, Bajram Fetai, Santana, Sankoh, Moritz ve Kappel ödemelerinin ardından Perovic ile her konuda anlaşıldığını ve Anmar ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Amacımız kendi dönemimizin geleceğe temiz bir şekilde aktarılması ve geçmişi de temizleyerek yönetimimize yakışanı yapmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..