REKLAMI GEÇ

PROVOKATÖR İŞBAŞINDA

PROVOKATÖR İŞBAŞINDA

Denizlispor – Ankaragücü maçında konuk ekibin yedek kulübesi yeşil siyahlı tribünleri tahrik etmek için her şeyi yaptı ama olay çıkaramadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Nisan 2018 Pazartesi, 10:49

Dünkü maçta inanılmaz olaylar yaşandı. 45’nci dakikada Alihan’ın oyundan atılmasından sonra saha içi bir anda karıştı. Denizlispor ve Ankaragücü futbolcuları hakemin etrafında toplanırken konuk ekibin yedek kulübesinden iki görevli sahanın içine girdi. Görevlilerden biri Denizlisporlu futbolcu Ziya’yı sert bir şekilde iterek olay çıkarmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Aynı anlarda bir başka görevli ise saha içindeki Denizlisporlu futbolcularla tartışmaya başladı.

TRİBÜNE GÖNDERİLDİLER AMA GİTMEDİLER
Maçın orta hakemi Serkan Çınar saha içini karıştıran ikiliyi hemen tespit ederek tribüne gönderdi. Fakat bu ikilinin yedek kulübesinin bulunduğu alandan uzaklaştırılması kolay olmadı. Maçın dördüncü hakeminin müdahalesi ile iki görevli yedek kulübesini terk etti ama tribüne gitmedi. Bu kez Denizlispor soyunma odası koridorlarının sahaya bakan girişinde bekleyip maçı oradan takip etti.

İLK YARI BİTTİ PROVOKASYON BİTMEDİ
İlk yarının bitiş düdüğünün ardından her iki takım soyunma odalarına giderken fotoğraftaki görüntüler yaşandı. Ankaragücü görevlisi soyunma odasına giderken Denizlispor tribünlerine yönelerek ahlak dışı el hareketlerinde bulundu. Tribünlerden tepki geldiğini görünce ısrarla bu hareketlerine devam eden bu kişi daha sonra görevliler tarafından uzaklaştırıldı.

İkinci yarı öncesi takımların sahaya döndüğü sırada bu kez Ankaragücü kulübü malzemecisi tribünlere yönelik el hareketlerinde bulundu. Tüm bu tahriklere rağmen yeşil siyahlı tribünlerden tepkiler yükselse de aşırıya kaçan kimse olmadı. Bir taraftarın sahaya su şişesi fırlattığı görüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ankara   -  Bağlantı 2 Nisan 2018, 12:51

inadına ankara gücü alayına ankara gücü