REKLAMI GEÇ

REHA ERGİNER İLE YOLLAR AYRILDI

REHA ERGİNER İLE YOLLAR AYRILDI

Denizlispor yönetimi bugün Teknik Direktör Reha Erginer ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2018 Salı, 15:29

Eskişehirspor yenilgisinin ardından taraftarın hedefindeki isim olan Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer ile yollar ayrıldı. Yeşil siyahlı kurmaylar bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde görüştükleri Erginer ile ayrılma kararı aldı.

Sezona Yusuf Şimşek’in teknik adamlığında başlayan Yeşil siyahlılarda Reha Erginer yedinci hafta takımın başına getirilmişti.
Gazişehir Gaziantep galibiyeti ile Denizlispor macerası başlayan Erginer 14 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik almıştı.

Yeşil siyahlılar için büyük önem taşıyan Manisaspor ve Gaziantepspor deplasmanlarından birer puanla dönen Erginer, Samsunspor ve Balıkesirspor gibi kritik maçları kaybetmiş son olarak sezonun en önemli maçında kendi evinde Eskişehirspor’a mağlup olmuştu.

Eskişehirspor yenilgisi sonrasında taraftarın odağında olan Erginer için Denizlispor yönetimi de ayrılık kararı almıştı.

Dünkü yönetim kurulu toplantısında Erginer ile ayrılma kararı kesinleşirken bugün yapılan görüşmelerde yeşil siyahlı teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak ayrılık yaşandı. Erginer ile birlikte yardımcı antrenörlerin de görevleri son buldu.

Yeşil siyahlı kurmayların Başkan Mustafa Üstek önderliğinde Teknik Direktör Reha Erginer ile bir araya geldiği ve anlaşma sağladığı öğrenildi. Yeşil siyahlı yönetimin teknik adama bir miktar ödeme yaptığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

soner   -  Bağlantı 6 Şubat 2018, 16:19

Bir dönem kulube büyük hizmetler veren Yaşar Güngör hocanın başa getirilmesi neden düşünülmez. Hemşehrimize fırsat tanınmalı.