REKLAMI GEÇ

RESMEN ALAY EDİYORLAR

RESMEN ALAY EDİYORLAR

Sezon başından bu yana Denizlispor’a kendi evinde sadece bir pazar maçı veren federasyon Balıkesir maçını pazartesi gününe planladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 11:35

Türkiye Futbol Federasyonu adeta Denizlispor’u kurban ediyor. Yeşil siyahlı kulübün talebine rağmen iç saha maçlarını pazar günü oynatmayan federasyon, deplasman maçlarında da aynı tavrını sürdürüyor.

Ligin geride kalan kısmında sadece iki maçını pazar günü oynayan Horozlar bu nedenle taraftar konusunda önemli sıkıntılar yaşadı. Kendi evinde 5’nci haftada oynadığı Giresunspor maçını pazar günü oynayan yeşil siyahlılar o maçta da maç saatinin kurbanı oldu. Denizlispor’un bu kritik maçı akşam saat 20:00’de başlatıldı.

Denizlispor’un oynadığı ikinci pazar maçı ise deplasmandaki BB Erzurum maçı oldu. Ligin en uzak deplasmanlarından biri olan bu maçta ise doğal olarak sınırlı sayıda taraftar maçı takip etmişti.

Horozlar ligin geride kalan haftalarında bir maçını cuma, 6 maçını cumartesi, iki maçını pazar ve iki maçını da pazartesi günü oynadı.

DİĞER MAÇLARIN TAKVİMİ DE PROBLEMLİ
Türkiye Futbol Federasyonu önceki gün 13 ve 14’ncü hata maçlarının da programını belirledi. Buna göre yarın (cuma günü) Ankaragücü ile oynayacak olan Denizlispor 13’ncü haftada Balıkesirspor’u Pazartesi günü saat 18:00’de ağırlayacak. Yeşil siyahlı yönetim, özellikle emek yoğun sektör olan tekstili ile bilinen Denizli’de iş çıkışı taraftarın maça gelmeyeceğinden yakınıyor. 14’ncü haftada ise Denizlispor, Çaykur Rizespor deplasmanında Cumartesi günü sahaya çıkacak.

MAÇ GÜNLERİNE DİKKAT EDİLMELİ
TFF’nin maç planlamasını adil bir şekilde yapması gerektiğini söyleyen yeşil siyahlı kurmaylar, “Zaten taraftar konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Maç gün ve saatleri bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. Denizli’de çalışan kesimin önemli bir bölümü tekstil sektöründe faaliyet gösteriyor. Çalışma saatleri sırasına ya da hemen sonrasına verilen maçlar bizi çok etkiliyor. Bu hassasiyetin göz önünde bulundurulması gerekiyor ama federasyon  ligin başından beri Denizlispor’a karşı bir tavır sergiliyor. Elbette pazartesi, cuma ve cumartesi maçları da oynayacağız. Ama sürekli bu günlerin Denizlispor’a verilmesinin kasıtlı olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..