REKLAMI GEÇ

ROTASYONA NE OLDU!

ROTASYONA NE OLDU!

Denizlispor’da Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçında alınan kötü sonuçlardan sonra rotasyona gideceğini söyleyen Teknik Direktör Dervent geri adım attı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 15:24

Denizlispor’da işler yolunda gitmiyor. Yönetimin sezon başında şampiyonluk hedefi koyduğu yeşil siyahlılar ligin dibine hızla ilerliyor. üst üste puan kayıpları yapan yeşil siyahlılar son üç maçından sadece  tek puan çıkarabildi.

Kendi evinde Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan yeşil siyahlılar Samsun deplasmanından eli boş dönünce Teknik Direktör Selahattin Dervent takıma uyarıda bulunarak Boluspor maçında rotasyona gideceğini söylemişti.

Yeşil siyahlı teknik adam verdiği bu sözü yerine getiremedi.

KİMLERE ŞANS VERİLMEDİ?

Teknik Direktör Dervent  puan kayıplarının yaşandığı Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçlarında görev verdiği oyuncularından kaleci Necati, Alperen, Ömer Alp, Kerem Can, Ziya Alkurt, Sankoh ve Kappel’e Boluspor maçının ilk 11’inde görev verdi. Sakatlanana kadar Dervent’ten süre alan Moritz, Samsun maçı arasından sonra bu maçta da forma giydi. Kupa maçının ardından Mersin İdmanyurdu karşısında Yasin’i deneyim onun dışında ligdeki tüm maçlarda görev alan Perovic de Boluspor karşısında forma giydi.

Kart cezalısı olduğu için Cenk Güvenk her iki maçta da forma giymesine rağmen Bolu maçında görev alamadı. Samsun maçında ilk 11’de Mersin İdmanyurdu maçında ise yedekten forma bulan İsmail Güven de takımdaki yerini aldı. Yine Mersin maçında forma şansı bulan Burak Altıparmak da Bolu maçına ilk 11’de başladı. Bu maçta oyuna sonradan dahil olan Barış Örücü ve İsmail Haktan da Samsun ve Mersin İdmanyurdu maçlarında süre alan isimler olmuştu.

NE ENGELOLDU?
Teknik Direktör Selahattin Dervent’in skorlarını beğenmediği Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçlarında kötü oyunlarından şikayet ettiği öğrencilerini Boluspor maçında da görevlendirmesi kafaları karıştırdı. Kadroda değişiklik yapacağına yönelik açıklamasının ardından Dervent’in neden geri adım attığı merak ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 18 Ekim 2016, 08:51

Yorumlarımız yayınlanıp silinsede birkaç kelem etmeden olmayacak.İstifa etmekte bir erdemliktir demiştim ama nafile ,demek hocamızı destekleyen yöneticilerimizde kendi başarılarının önüne set çekiyorlar.Antep maçının neticesini hep birlikte göreceğiz