REKLAMI GEÇ

SAĞ BEK YERİNE STOPER

SAĞ BEK YERİNE STOPER

Denizlispor’da forvet ve sağ bek arayışındaki yeşil siyahlı yönetim Teknik Direktör Özköylü’nün raporu doğrultusunda rotasını stopere çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Temmuz 2018 Cuma, 12:48

Denizlispor’da yönetim bir forvet ve bir de sağ bek alarak transferi bitirmek istiyordu. Teknik direktör Osman Özköylü ise yeşil siyahlı kurmaylara farklı bir alternatif daha sundu.

Hazırlık maçı ile takımın son durumun gören deneyimli teknik adam sağ bek için elinde kullanabileceği futbolcular olduğunu belirterek iki transfer hakkından birini stoperde kullanmak istediğini kaydetti.

Rakibi zorlayan sert bir stoper isteyen Özköylü bu transferin gerçekleşmemesi durumunda da idare edebileceklerini söyledi.

Özköylü’nün bu isteği ile yeşil siyahlı kurmayların eli de güçlenmiş oldu. Transferde önceliğini forvete verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “İki oyuncu daha transfer ederek takımı oluşturmayı planlıyoruz. Bu sezon daha güçlü bir takım oluşturduk. İyi futbolcular transfer ettik. Yaptığımız takviyelerin kalitesini ligde göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..